ww3?

det pagar for tillfallet ett krig pa IATA...jag far inte vara med, trots att jag kanske borde :(

upplyste igar om att jag inte uppskattar att de utser en vinnare utan att jag blivit konsulterad forst..inte mer an ratt! nasta vecka kanske..

fredag och forsta veckan ar overlevd, haft alla vara lokalkontor har sa det har varit fullt upp kan jag saga. bearbetat jetlagen genom att vara ute till sent varje kvall sa det har gatt bra, tanker att imorrn e den over..for den har gangen iaf :)

i november/december far jag forhoppningsbesok av sota elin..da jaklar ska tva norrlanningar gora stan osaker ;-)

ikvall blir det Young Professionals for att se om nagra nya tuffa svenskar tillkommit i skaran.

nu ska jag skicka lussan ett sms och se om alla vara interns skolkar idag..hmm..vi har fyra och ingen av de ar har idag! skumt

see ya

home sweet home?

ihoptryckt som en para, endast ett sate fick jag och det lag dessutom i ekonomiklass, fardades jag fran helsingfors till singapore. hade en australiensisk kille bredvid mig som flygvardinnorna trodde var min pojkvan, de blev helt chockade nar de insag att han inte pratade svenska da jag gjorde det och han satt bredvid mig.. well hort talas om att man kan resa ensam och hamna bredvid nagon, och bara for att manniskan i fraga e blond sa behover det ju inte betyda att vi e ett par ;)

tva glas rodvin och lite roliga tvserier och sen sov jag..hyffsat bra faktiskt, anda tills planet borjar skaka och alla skyltar med sakerhetsbaltet tandes och fortsatte sa i 30 min. da var det en som var skrajsen och tankte att de sista dagarna kommit, de hade val dessutom kunnat val ngt battre stalle for denna syssla en ovanfor norra indien - stortar ju hellre i havet. satt dessutom vid nodutgangen sa mer an en gang jag funderade exakt hur fort jag skulle slanga mig mot dorren. det slutade iaf och jag kom hem levande :)

hann da med att ga ut och se finalloppet av Formel 1 tavlingen som gar har i singan varje ar - i sallskapet hade jag en ostersundsbo, inte ofta det inte! tvingade mig sjalv att vara uppe SENT och sen kan ni gissa en som sov som en stock och var istort sett medvetslos nar klockan ringde halv atta imorse. efter dagens sista mote sa min chef at mig att ga hem och sova.......undrar om det var fingrarna som fick hjalpa till att halla ogonen oppna som avslojade mig.

imorrn blir en skojig dag! :)

adjokens adjo

internet

antligen har jag internet tillbaka..atminstonde for fyra timmar :) sitter pa vantaa airport i helsingfors pa vag "hem" igen.. jag tar nog inte i om jag sager att jag kant mig aningens handikappad och bakom flotet de senaste dagarna - tom hangt utanfor McD pa solna centrum for att fa en kort stunds uppdatering..

har haft en helt underbar semester hemma i sverige, dock hade jag onskat jag var i kalarne imorse nar en alg skots, den hade jag garna varit med och tagit ratt pa :P

stockholm har levererat fina vanner som vantat, forst lite exilsingaporeaner i torsdags med massa mys och sen ganget igar..tanker inte ens forsoka rakna mangden vinglas jag hallt i mig under den har resan :S efter kvallens tva glas vin sa jag somnar gott pa planet ska jag nog halla mig vit ett tag och rensa kroppen fran alla gifter..men gott e det. jag har aven fatt en rejal dos rose sa jag klarar mig ett tag i singapore utan denna nymodernitet..
snart bara tva timmar kvar till flyget gar, passar pa att rensa mailboxen sa jag kan ta mig in pa mandag atminstonde, ska faktiskt bli otroligt roligt att komma tillbaka till jobbet..pa sa satt ar tva veckor alldeles for lang tid att vara borta, men pa manga andra satt e tva veckor alldeles for kort!

har just borjat oroa mig for vadret jag kommer motas av imorrneftermiddag nar jag stiger ut fran flygplatsen.. usch o fy

jag var nastan lite skrajsen nu nar vi skulle landa har..undrade om piloten ocksa var ute med oss i stockholmsvimlet igarkvall!?

sova sova sova flygplansstol - nodutgang har jag den har gangen, och forresten sa blev jag incheckad hela vagen genast...sweeet - inte for att jag for en sekund forvantat mig eller accepterat att inte bli det :P

until next, sleep tight

jämtland

helgen tillbringades i stugan tillsammans med diverse djur, mamma o JÅ och lillasyster med sambo. det var riktigt underbart och det serverades riktigt god mat, grillad älg ena dagen och grillat lamm nästa :) jag har ju under den här tiden iaf ätit kött för ett helt år :P

lördagen bjöd på underbart vackert väder sa kvinnfolke gavs sig ut i skogen för att leta rätt på lite godsaker medan herrarna jagade hare.

min och mammas skörd :)

söndagseftermiddagen spenderades på Kälarne bio för Jägarna 2!! en riktig superfilm måste jag säga, bättre än nr 1, Rolf Lassgård och Peter Stormare är riktigt duktiga skådespelare. Efter bion var Roffe utanför och minglade, suuuuperhero!!

mammis och el Rolfo!!

nu har jag lite abstinensbesvär i förtid och skulle gärna vara tillbaka i Singapore just nu, utan att behöva ta farväl av alla älskade. Imorrn börjar det..åker till el stockholmo och lämnar mams och syster och hund bakom mig, dock har jag några härliga dagar att se framemot i huvudstaden innan det beger sig. men det kommer ocksa vara kantat av Hi and Bye :(

har ocksa hemska abstinensbesvar av att skiljas fran mina alskade mjukisbyxor, tilakjackan och meindlskorna - eventuellt är det så att de måste sågas av mig då jag inte hoppat ur denna utstyrsel många sekunder sen jag kom hit.

jag drar mig för att börja städa ihop alla saker jag har spridit omkring mig i hela huset..ngn antydde ngt igårkväll om att det var saker lite överallt..hmm. 

vädret visar sig iaf från sin bästa sida idag, dock blir det inget altanhäng i bikini - inte riktigt så varmt. 

adjökens adjö

semester

igår tog jag bort två födelsemärken, ett på ryggen och ett på magen...usch vad ont det gör :( fick också bekraftat att jag inte får träna på minst en vecka :) inte för att jag gjort det hittills men nu FÅR JAG INTE, då behöver jag inte ens tänka att jag borde..

för övrigt sportvaxade jag in tre par stövlar också, inte för att jag använder så mycket stövlar i mitt liv...men jag måste väl hålla de i god kondition tillsvidare :P nu e de helt skinande och fina!

sånt här jox har jag tid med nu när jag har semester ;-) hamnar inte högt på aktivskalan vill jag lova.

idag blir det en skogspromenad bland älgjägarna och ikväll kommer systeryster och vi kommer bosätta oss i
stugan, långt från all kommunikation :D

puss

so far

nu har jag inne pa tredje dagen (efter uppstandelsen ifran de doda :P)

i singapore kanner jag mig som Happy Feet - pingvinen som kom ifran sina kompisar och hamnade pa en strand pa New Zeeland, totalt malplacerad!! de tyckte han klarade strandlivet hyffsat tills han tryckte i sig 3kg sand i tro om att det var sno - har inte drabbat mig annu..men man vet aldrig.. Happy Feet blev iaf kord tillbaka till antarktis och aterforenad med sina vanner.

jag e ocksa kord tillbaka nu till dar jag kommer ifran, nagra observationer so far:

- det e kallt, kallt, kallt men svensk som man e at vi lunch pa uteservering igar - med fleecefilt. det galler att ta vara pa utemojligheterna sa lange man kan. sitter for tillfallet inomhus ikladd helly hansen och haller i mig te.
- det e valdigt ode mest overallt, love!
- tystnaden ar underbar
- svenska agg ar vita, eller det e val alla - men har ar aven aggskalen vita, ser mycket frashare ut!
- aggulan e ocksa vit..hmm..det e jag inte kompis med annu, den ska ju vara gul
- manniskorna e underbart trevliga och hjalpsamma, kanner mig nastan som en prinsessa
- jag maste spola pa toaletten sjalv *hmpf*
- allt e fruktansvart dyrt, antar jag maste vanja mig eller ocksa ar det bara det faktum att man blir av med mycket farre dollars i SIN o att jag inte bryr mig om att konvertera.. :S
- det finns marabouchoklad, violgrodor och allt annat smaskigt som jag njuuuuuter av!
- en halv dag och mailboxen har redan natt 50 mail, gosh var ska detta sluta?

sverige i mitt hjarta! <3

dag uno

gotet efter 16 timmars restid :)

jag har inte langt ifran frusit ihjal hela dagen, bade inne och ute, och fick en chock nar jag sag en termometer som visade 17 grader. de andra ville sitte pa uteservering..hrrrrm

syskon med respektive samt far fick bli dagens sallskap pa middagsrestaurangen och efterfoljande barhang :) syskonen har jag inte traffat pa over ett ar ;'( det ar underbart att vara tillsammans igen, hoppas det slipper droja lika lange till nasta gang :S

yooo

hmmm...cambodia, nu?

inflygningen over Phnom Penh som bekraftade vara varsta farhagor, det skulle bara vara brunt och supersmutsigt.. :P


e det mekongfloden tro?

varfor har inte vi sanna har tjusiga registreringsskyltar?


sahar fullt kan man packa en asna..dar jag kommer ifran brukar vi anvanda bil..och slapvagn om det e mycket som ska fraktas


asnan till trots var dock gatorna fulla av lexusar..me want one!!

ryska marknaden

tom lite for mycket saker och lite for trangt for oss..

da tar vi en san har tjusig tuktuk hem till hotellet istallet. sjalvklart vagrar vi aka med den som foljt efter och tjatat pa oss i 10 minuter utan vi hoppar in i en som fridfullt star i ett gathorn och latar sig. Vi svenskar vill vara de som tar initiativet vettu, annars blir vi tjuriga :)


stora fiiiina gatan i stan



pa vag uppfor trappan till Wat Phnom templet




Wat Phnom templet



doing some interneting at the poolside


jag och min mamma - vi e tillsammans! onskar det kunde handa oftare.. :S


independence monument



vatskepaus - gissa vems!?


tro om vi har ett ovader pa g in?


sahar fint hade staderskan placerat lillen och leo valdemar nar vi kom hem..


kvallsdopp for 2/3 av familjen - en maste ju vara fotograf ocksa ;)


min fina lillasyster


yatzy och drinkar vid poolen



och sen avslutas kvallen med vin och yatzyspelande i var egen lilla koja :D


det har inlagget skulle INTE publiceras nu, men oteknisk som jag e vet jag inte hur jag tar bort det :( anyway
puss

3 dagar, 3 natter

pa fredag tar jag mitt pick och pack och styr kosan vasterut - i sallskap med Finnair och en intern :) ah sa underbart det ska bli. kunde knappt sova pa hela natten igar for att jag var saaa exalterad..!

schemat kommer se som foljer:

SIN - HEL
HEL - GOT (gotet)
GOT - OSD (ostersund)
OSD - ARN (sthlm)
ARN - HEL
HEL - SIN

pa det hoppas jag hinna traffa de flesta nara o kara, semester? na ser inte ut sa va.. ah, bara att fa andas frisk luft e semester nog for mig, kommer aterkomma full av energi :D

var pa aw ikvall med mina kara svenskvanner pa ngt stalle, som enligt personalen inte var en restaurang.
vi bestallde mat till drycken da vi inte hunnit med middag innan, maten serverades med plastgafflar. Jag, artig som jag e, bad om en nagra knivar varpa servitoren svarar: vanta jag ska ga o kolla om vi har nagra. Han aterkomnmer med en kniv och sager - sorry, vi har bara en kniv :O seriously? Min motfraga: ar det har en restaurang eller vad e det? Han: oooh, na inte egentligen. *suck* vi sa att vi behover ju atminstonde en kniv per person som ater, han sager att han ska ga o kolla igen, kommer tillbaka utan resultat... Vad trott jag blir! ngn som forstar mig? JAG VILL AKA HEM!!

snart snart snart

btw sa e varken johnny eller gymmet kompis med mig nu igen :( johnny pallar inte en massa exalterande nyheter ;) vad e fel pa hans psyke egentligen? :S

fotboll ikvall!

kram

helg

den har helgen har jag lyckats bli van med bade john blund och gymmet igen efter nagra veckors osamja med johnny och nagra manader med gymmet.. :S

forhoppningsvis ska inte trubblet komma tillbaka sa vi kan fortsatta vara goda vanner alla tre :)

ni behover inte tanka att jag blivit galen och borde sparras in pa psyket promise ;) men dock har jag en grym langtan efter sverige och allt normalt.. jag har forhoppningar om att kunna fa styra min kosa at det hallet redan pa fredag, det hanger pa huruvida min chef kan klara sig utan mig i tva veckor eller inte. for den som vill hjalpa till i overtalningen e hans telefonnumer: +65 998723215 Tack!!

far jag inte aka hem finns nog risken att maste jag nog satta upp honom pa samma lista som de anvander sig av i horrible bosses - sag filmen pa bio igar, den gav nagra roliga skratt men hade val inget toppmanus direkt.. hur e det, gar bridesmaids fortfarande pa bio hemma??

nu ska tanderna borstas och sen blir det jag och jack riescher i sangen, han e grym!

var har hant i helgen kara vanner?

puss

RSS 2.0