jaha

den har bilden beskriver ungefar hur min dag har varit...



alternativet var att borja grata sa fort ngn pratade med mig - sa idag har jag och Eminem varit de allra basta vanner, han och mina underbara horlurar som stanger ute vartenda ljud jag e omgiven av :D

men nu ikvall var det minsann nagon som ville diskutera saker - dock vet jag vad han sysslar med..min chef alltsa *grrrr* han e numer min storsta fiende, vilket han saklart anar/kanner till och forsoker da fa min hjalp och involverar mig i saker och ting - men om inte han e snall tanker inte jag vara snall. och ser det ut som om jag har tid eller?

ajustja, maste ju saklart beratta om slutet som passar just den har dagen alldeles utmarkt. Skulle koka agg ikvall, ungefar 1,5 timme efter jag satt pa kastrullen borjar det lukta lite typ brant harinne, jag tankte vilka javla puckon i huset e det nuda som inte har ngt vett och fortsatter med mitt jobb..haha - det blir varre och varre och tillslut tanker jag hmmm...kanske bast jag gar ut o kollar sa inte mina lagenhetskamrater haller pa och eldar upp placet. inte forran jag kommer ut till koket och ser kastrullen kommer jag pa att det var ju jag! :O smyger dit och stange av gasen, oppnar fonstret (forsta gangen jag gjort det frivilligt i den har stan :P) samt satter kastrullen i diskhon for att kyla den. o hejsanhoppsan vad bra det gick da (NOT!) genast det kom lite vatten pa aggen tog de och exploderade rakt ut i hela koket - livradd lina skriker till och springer in till sig, bara av ren reflex ;) efter forsta explosionen var det dock lugnt..men kastrullen star fortfarande kvar kan jag lova.

Typiskt bara att staderskan varit har idag :( nu e det agg over halva koket.. ah, men jag har ju lite att ta igen pa de andra grispellarna sa..

nu maste jag sova, men gillar det faktum att klockan e stalld pa 0800 :) dock kommer den vara 02 innan jag e i sang, sa inte mycket somn men imorrnkvall galler det och efter det kan jag chilla lite (forhoppningsvis) - verkligheten sager nog knappast...

anyway, godnatt ganget! kom o ge mig en stor kram, jag behover det.


holy shit

mixed feelings..

jag har INGEN som helst aning om vad jag kanner nu, alldeles for mycket som pagar i min hjarna och i mitt hjarta..

jag vet hur jag borde kanna, jag borde vara overlycklig - men pa nagot satt star lite saker i vagen for de kanslorna att komma fram. forhoppningsvis kommer de pa torsdagkvall nar lite av det pressure jag for tillfallet har over mig har lattat, lets see how it goes.

det bevisar ju iaf att jag e den veligaste manniskan i varlden (no news), samt hur enkelt det e att folja invanda spar - oavsett vad man egentligen tycker och tanker om de..

nu ska jag gora en viktig presentation, utan att ha en aning om vad jag ska inkludera i den :S om en timme ska jag forsoka ga o lagga mig, eller iaf sluta jobba...har inte gjort ngt sen jag kom hem, sitter bara och dronar mig bort.. samt skriver ett mail som innebar slutet - pa mycket! (valdigt svart att satta ord pa det jag maste satta ord pa i det mailet)

anyways, vi hors 

/lina

 


Singapore Airshow 2012 - som utlovat

sorry about the delay


don't know where this was found..


en minimodell av var checkpoint of the future


cockpit pa nya boeing 787 dreamliner - det du lillen :P

dreamliner tail

Boeing C-17 Globemaster - militart transportflyg som bland annat skickar hjalpsandningar till omraden drabbade av naturkatastrofer som thailand och haiti. just den har hor till US Air Force!

gashud

Australia Royal Airforce

Malaysian Royal Airforce

the very same

AU igen

copter

propeller typ


THE Team of the week!! pretty awesome


under den har dagen kom jag iaf fram till vad mitt framtidsyrke ska bli, om jag inte lyckas pa IATA... da ska jag bli stridspilot! eller iaf gifta mig med en! :) alla mina aventyriska sidor fulla med overskottsenergi skulle da vara komplett nojda ;) helt otroligt vad haftigt!! kan inte ana hur mycket gashud jag hade dar ute pa flight displayen..

sovdags nu kanns det som, hjarnan gar pa hogvarv - som vanligt, lite snabbare an ovan propeller :P
mandag e redan over och aven denna vecka behover jag garna 10 dagar innan torsdag, forra veckan behovde jag 10 dagar innan fredag! viktig presentation pa torsdag.. *suck* gillar inte sant nar jag e helt sjalv pa den har sidan och en hel grupp med manniskor pa andra sidan :( jag som tycker om att lasa manniskor och tyda kroppsprak :O


puss och godnatt

snoooooooooo

gissa vem som blev skidsugen nar jag sag denna bild..



totally empty, inte fullt med 08or som inte kan aka skidor :) gudomligt! forhoppningsvis blir det mer av sant har i framtiden ;)

pratade med alskade mammis ikvall och mot slutet sager hon: "och sa har det ju fods en liten prinsessa inatt" jag lovar att min hjarna processade och processade och tankte, naeee - men hon har val inte ngnsin sagt att katten ska ha kattungar..kan det vara sa att jag har sa fullt upp sa jag glomt bort det? hahaha marks att man bor pa andra sidan jorden.. Men till mitt forsvar brukar jag alltid iaf titta pa rubrikerna i tidningen nar jag gar till jobbet pa morgonen, dock hade eventet inte intraffat forran efter da min morgon bara e kvall i svedala :S hade jag inte pratat med henne hade nog nyheten inte natt mig forran imorrn bitti :P

good news, bad news - jag som tankte bli sveriges nasta prinsessa :-* darrrn

somnar somnar somnar

airshow

imorrn galler det, maste saklart kliva upp i ottan for att ta mig till det dar stallet som ligger laaaangt utanfor mina neighbourhoods - Changi Exhibition Centre - gonna be legen...wait for it...dary!

hort lite skvaller fran dagen: A V I A T I O N pa hog niva!! grannar med US Air Force. SAAB ska vara dar sa jag ska saklart ta en tur dit, ungefar som att aka till IKEA antar jag - hoppas de har med sig nagra JAS Gripen! caaaaan't wait.


JAS 39 Gripen!


in action


ett glas rott nu och sen faller ogonlocken ihop.

lita pa att jag lamnar rapport imorrn :P

puss


valentine's day

the future is soon here :)




Glad Alla Hjartans dag kara vanner <3 hoppas ni har en underbar dag.

har har det varit milt sagt kaotiskt..min chef ligger risigt till den dagen jag inte e har nagot mer - seriously! jag har pa tva dagar nu inte gjort ngt eget jobb utan bara hjalpt honom med hans problem.. trodde det skulle vara tvartom :S tur for honom att han e en san underbar manniska som jag inte kan vara arg pa langre an 10 minuter..

forra veckan offentliggjordes att en av mina kollegor ska sluta, den som e nast bast (efter mig saklart!) ;) senare den kvallen sa en av mina kollegor till mig: Lina, du far inte lamna oss - den dagen kommer vi fa ett helvete med praba (chefen). Jag sa att ah, ni klarar er ju bra nar jag e pa semester, varpa han svarar: na, det gor vi inte - han e galen da och du e den enda som kan saga ifran.. Nar jag fick hora det blev jag helt ledsen inombords (trots att jag inte tycker om honom som sa det, han e ungefar den lataste manniskan i varlden) - hur ska jag nagonsin kunna lamna de ensamma har med detta sjunkande skepp?? :(

har iaf varit och kakat valentine's middag med vannerna ikvall, pa Boomerang - en australiensk restaurang om ni inte listat ut det redan :P

nu ska har sovas...var typ S T E N D O D nar jag klev upp ur sangen imorse och e jag att jag fortfarande star pa benen.

puss o kram alla glada, miss you tons


coool day

nu skulle jag kunna traka ut er fullstandigt med en redogorelse for min tokiga och samtidigt skojiga samt superintressanta dag...tanker inte gora det dock. ska bara saga att mandagar brukar vara vaaaaldigt lugna pa mitt jobb, till skillnad fran de flesta andra jobb har jag forstatt.. men vi e nastan forst att vakna upp pa morgonen och ingen som ligger bakom oss har jobbat over helgen och alla problem har inte hunnit starta an lixom :D

dock hade dagens problem startat laaaangt innan jag ens tagit mig ned till kontoret sa lugn e det sista dagen har varit. kl e nu halvett och jag har varit hemma i 20 min, sitter med ett glas vin och inser precis att det finns inte mindre an 3 (!) nya avsnitt av How I Met Your Mother som jag inte sett :) vad tusan har jag sysslat med pa slutet?

Anyway, tillbaka till vad jag skulle skriva om, eller ja, har val inte ens borjat skriva om det annu...laser en bok som heter 61 hours, skriven av Lee Child (neee, ingen kines) som e sa spannande, vill inte slappa den och igarkvall kunde jag inte sova sa jag laste ungefar till 3 pa morgonen. till saken hor att i boken e det en tant som riskererar bli mordad for hon var vittne till ett brott och skyddas i sitt hus dygnet runt av poliser.

det var jag inatt :S jag dromde att jag var typ fange i mitt eget hus men en dag ville jag verkligen ga ut och visste att det var med fara for mitt liv, vilket senare jakten ocksa bevisade.. :( vaknade upp av vackarklockan och var dyyyyblot av svett - normalt sett fryser jag har inne om natterna.

hur som helst sa kanske det inte later superhemskt, som det aldrig gor nar man aterberattar drommar, men det var riiiiktigt laskigt faktiskt.

nu ska jag ge mig i kast med min streamning jag.

godnatt sota och rara

sondag igen, yes imorrn borjar jobbet

lite roar mig tydligen for tillfallet..ligger har i sangen och laser diverse avtal for central and west africa och kommer pa mig sjalv med att skratta hogt at vissa klausuler - e det det som kallas att vara arbetsskadad? :O

mycket som hander har i krokarna..dock har det mesta att gora med liknande ovanstaende amne sa ska inte pladdra pa sa mycket om det, inte superintressant kanske.

vad som daremot e superintressant e att jag sov bort heeeela lordagen ;) vaknade vid 9 pa morgonen, at frukost och tjotade ngn timme med nattugglor i europa, gick pa en shoppingtur - hemma igen vid halv ett da jag gick o la mig och vaknade inte forrans halv sex pa kvallen :D valbehovligt antar jag.. da blev det fart pa hjarnan och var effektiv med min excelstatistik ett tag. fick aven ett laaaaangt och valbehovligt samtal med min kara pappis innan kvallen avslutades med lite SATC.

i brist pa nya How I Met Your Mother avsnitt da jag har sett alla avsnitt tva ganger pa lika manga manader har jag nu borjat fran avsnitt 1 pa sex and the city boxen...grymt! foljde de ju pa tv men da e det alltid ngt man missar sa nu haller jag mig sysselsatt ett tag - hoppas i ungefar 1,5 manad da roligare saker kanske borjar handa.

idag har jag varit nere pa kontoret och gjort bort lite fjant sa nu kan jag agna mig at det jag gillar bast i veckan = mitt projekt! :D det borjar komma till en tidpunkt nar jag maste samla ihop alla mina fakta och typ leverera ngt.. satta det i en fin powerpoint med lite tjusiga charts och sant - nasta mote med management narmar sig i ilfart :O

har hort det ryktats om att det darhemma nu borjar bli harligt varvader - e det samma vader som manniskor fryser ihjal av ute i europe? :P inte utan att vi kallas for vikingar ;)

jag blir mer och mer lokal maste jag saga, snackar flytande singlish och om jag vaknar pa morgonen och ser att solen skiner vander jag mig om i sangen och tanker, Yes da slipper jag ga ut idag med.. (!) nar skulle man ngnsin gora det som svensk lixom?? :O jag maste verkligen flytta harifran snart, kanns som om jag sagt det har lite for manga ganger snart...betyder det att jag blir kvar for evigt :S

ha en mysig sondag alla goingar

puss


LO HEI

i torsdags var jag med om en skojig handelse, en lokal sadan. det har maste vara det enda som e riktigt singaporeanska som existerar..det e pahittat av kineserna i stan och man gor det under Chinese New Year (da jag flydde till Thailand) for att onska sig allt man vill ska handa under kommande ar - Drakens ar iar!

Man samlas med alla i familjen/slakten och blandar ihop en massa ingredienser som alla har ett syfte.


min skrivbordsgranne Quinnie ikladd kinesdrakt dagen till ara


under Chinese New Year kan man kopa fardiga set med alla ingredienser (saklart) sa man slipper forbered nagot sjalv. det e typ kal och morotter och typ nagra andra salladssorter som har fargats i olika farger, ra fisk, kanel, sesamfron, vinager och lite annat


Allt halls samman i denna form i en sarskild ordning


nar allt val ar samlat ska har tossas, meaning alla blandar ihop alla ingredienser tillsammans genom att kasta de upp i luften, samtidigt som man kastar det upp i luften ska man skrika allt man onskar sig for sina nara och kara samt for sig sjalv under aret. Ju hogre man kastar maten och desto hogre man skriker desto storre e chansen att det intraffar.

gissa hur hog ljudniva vi hade i en av vara stora motessalar nar det var hela kontoret pa 100 pers samt 20 country managers fran resten av regionen...


sahar snyggt har hon matchat med sina dojjer ;)

alla vantar forvantansfullt pa vad som ska ske


vi e utstpridda runt 11 stationer


pinnar vet vi alla hur de ska hanteras vid det har laget..

fokusera fokusera

sen nar man har kastat och skrikit ett tag da lagger man maten pa en tallrik och ska ata den.. :O har smakat battre men laxen gick ner. enligt traditionen far man heller inte lamna ngt for da lamnar man lyckan och turen bakom sig.. :S

(kan ni tanka er kanel och vinager och olja blandat med alla mojliga massa andra konstiga saker - i slutanden var allt brunt och sag oatligt ut, det som fran borjan var sa fargglatt och fint)

Snart e jag en grym lokalbo! :D

puss

RSS 2.0