ZRH

sitter nu i Zurich och vantar efter ett leg MAD-GVA och annu ett GVA-ZRH *suck*

i den har loungen har de visst inte kommit pa att gaster kan uppskatta tradlost internet, alternativt var karringen alldeles for sur och grinig for att upplysa om losenordet..doo

ser iaf mycket fram emot min laaaaanga flygning hem till Singapore, 13,5 timmar i min underbara A380sang. kanns som om jag varit borta i evigheter fast det bara e 12 dagar, effektivt har det varit och skojigt har jag haft det..

detta till trots langtar jag nu tillbaka till mitt liv som ska fa ta fart. ska borja jobba hyffsat vanliga tider (ge mig bara en vecka eller tva att komma ikapp med allt), borja trana ordentligt i mitt helt nya gym (som jag inte ens sett), traffa mina vanner som jag inte sett sen ngn gang i mitten av december osv..

en timme kvar till boarding, farligt att vara i Schweiz, de bjuder juh pa en massa choklad heeeela tiden oooverallt!! jag skoljer val ner dessa godsaker med ett glas rott ;)

vi hors gott folk. ha en skojig mandag!

puss

Montreux

Dessa bilder ar tagna fran mina balkong och far tala for sig sjalva..
















Nu hade vi det kanske inte lika gemytligt som bilderna vill ge sken av..har nu sovit 11 timmar i tva natter i rad - bara det sager val ganska mycket.

Jag lever och ar for tillfallet i Madrid :) allt har ar som vanligt..var superkul att halsa pa pa kontoret och allt ar sig likt, samma afrikaner star utanfor samma matbutiker och i samma gathorn och saljer samma spanska motsvarighet till situation stockholm.

igar var jag pa min absoluta favoritrestaurang, tom den i sarklass snyggaste servitoren i hela varlden jobbar kvar :P det var annu svarare att prata med honom nu eftersom min spanska inte direkt blivit battre under det har aret :S

nu ska jag ivag pa afterwork (after sleep for mig kanske..) pa bastaste Mojitobaren - Si Senor :)

hors sen. tankte bara ge ifran mig ett litet livstecken sa ni vet att jag e vid liv..

puss o adjo

lycka

Lina Pettersson har lyckats - forsta gangen ever jag lyckats komma ner i sa latt packning som 16,9 kg, trots att jag har en stor vinterkappa dari.

Jag tankte att jag skulle ta med mig lite grejer men packade och tankte att faaan, det har kommer ju aldrig ga igenom mitt allowance pa 30 kg - tror bestamt det kan vara ngt fel pa Singapore Airlines' vag (eller sa ar det ngt fel pa min viktuppskattning :P) hmm..

Anyway, efter en helvetisk dag sitter jag nu antligen i SG's lounge och intar lite av varje fran bar och buffe. Arlanda's lounger har inget att komma med, har finns tom sushi. kommer inte svalta ihjal om vi sager sa iaf :P 1 timme och 45 minuter till boarding - love my life now!! :)

hjartklappningen, magonten samt andra stressympton ar sakta men sakert pavag bort..och de kommer nog inte tillbaka heller de narmsta 20 timmarna. datorn ar laddad med de tva senaste sasongerna av One Tree Hill som jag inte sett annu (sa ofta tittar jag pa tv..)

njutningen e enorm.

ses i Sverige om ett gang timmar :)

puss

take me back

nu langtar jag nastan tills jag kommer tillbaka hit efter semester och jobb och semester..

vid det laget har jag fatt tillbaka mitt liv
mitt gym har oppnat

sa da ska jag borja trana som folk igen!! finally - det har e inte kul.

en sak struken fran attgoralistan for dagen

ses

one more

imorrn vid den här tiden sitter jag på Changi, i loungen och sköljer ner snittar med vin :P


och det står inte på förrän jag får boarda världens största flygplan, en A380 - levereras i två våningar :)


här ser den nog ut som vilket flygplan som helst..

...men inte här! undrar om det e såhär det ser ut där jag ska sitta :S



eller såhär? nja, ser lite väl trångt ut va? tycker inte om att vara så nära de andra människorna..


såhär skulle vara hyffsat perfekt! :)

Vi får väl se, promise att jag berättar!! kanske tom kan bjuda på bilder om det e så att jag törs hala fram kameran..

tuff dag framför mig imorrn så nu måste jag få lite sömn.

nästa gång vi hörs är jag nog på svensk mark :D lääängtar.

adjö

Utkast: Jan. 16, 2011

litte random pics och en skojig historia från mitt liv i singapore



mitt survivalkittspresent från älskade syster (tittar man noga kan man se papperet efter en chokladtomte därnere också..tomten, den ligger i min mage :P) hon vet verkligen vad jag tycker om <3


den här bilen står på min parkering, med en massa böter - undrar varför? (bara för att man har en hummer betyder inte det att man inte behöver stå inom parkeringsrutan..)



de här "rabattkupongerna" samlar mina kollegor på..de får 50 CENT :O i rabatt, vilket är motsvarande 2,5 svenska pix!! orka? 

________________________________________

avslutar med en sann historia som har gjort allas våra liv liiiite roligare de senaste dagarna. Håll i er.

Torsdagmorgon på kontoret, mailrutan till höger poppar upp och jag ser ngt med diarré i innehållet..läser mailet från min kollega som e typ 56 bast:

"Joanna har diarré och kommer inte forran till lunch idag".

Detta mail skickas till hela avdelningen plus chefen :) jag höll på att garva ihjäl mig och bad henne att inte avslöja så mycket detaljer nästa gång.. (hört talas om typ: Joanna har magproblem el Joanna e sjuk etc etc.)

Jag kan ju självklart inte vara självisk och behålla roligheterna för mig själv heller så mailet forwardas genast till mina vänner (icke-asiater) på kontoret - vi sitter alla fyra i varsitt hörn av byggnaden men det var nästan så vi kunde höra varandras gapskratt!! :) (självklart förstod inte mina kollegor vad jag skrattade åt..)

igår underhöll vi en hel fest med historien också :P odödligt

godnatt

tom

completely empty - det e exakt sa jag kanner mig nu.. :S







ungefar som den har bollen - den har varit sprangfylld sedan Oktober...



tom

completely empty - det e exakt sa jag kanner mig nu.. :S
ungefar som den har bollen - den har varit sprangfylld sedan Oktober...

grattis lini

idag fyller jag år - hade gärna skippat det, särskilt i år. min förra ålder låter ganska mycket yngre och barnsligare (där jag gärna stannar) medan min nya låter oerhört vuxen och ansvarsfull och gammal (vad jag inte vill vara) :O
ignorera ignorera - till skillnad mot ngn jag känner :-* som alltid säger det år som är över nuvarande ålder kan jag ju fortsätta säga hur gammal jag var..
idag har jag firat med att äta lunch SAMT middag på andra ställen än vid skrivbordet på kontoret, såg även till att vara hemma kl 22 + att jag lämnade jobbdatorn på jobbet (detta har inte hänt de senaste två månaderna)
allt godis jag tryckt i mig idag gör också att jag får fortsätta fira i sängen med magknip plus att jag får kliva upp tidigt för att ÅKA (har ni hört ngt så hemskt) till gymmet. mitt rum e stängt denna månad pga flytt så då måste jag kolla upp närmsta filial - tunnelbana tre stationer, snacka om slöseri med tid :( anyway ska dit imorrn första gången (11:e imorrn va?) och kolla in haket. De valde ju iaf rätt månad att stänga eftersom jag inte har mycket tid över att spendera där..men den lilla tid jag har vill jag juh inte använda till att åka bort från stan *suck*
7 arbetsdagar kvar (9 om jag måste jobba helgen) kvar tills hemfärd. eventuella önskningar kan ju gärna uttryckas typ å det snaraste..
godnatt alla - har varit en toppendag! :)

tankar en lordag pa kontoret

eftersom jag nu atergatt till en period da jag stor mig lite pa Singapore i allmanhet och manniskorna i synnerhet, kanske det e dags att jag berattar hur vissa lander uttalas pa lokalsprak (=ENGELSKA)

lander som
- Vietnam
- Bangladesh
- Filippinerna

skulle nog de flesta klara av att uttala pa engelska, uttalet skiljer sig inte markvart fran det svenska.
men eftersom de har manniskorna har vaxt upp med engelska spraket forvantar jag mig iaf inte uttal som:

- Uetna (med mycket push i borjan pa ue)
- Bangladä
- Filipajns

detta uttal ar fran tre av mina kollegor, och med tanke pa var vi jobbar sags dessa namn x antal ganger dagligen.
Jag forstar ju vad de menar med Bangladä och Filipajns men forsta gangen jag horde Uetna (med skjuts i borjan) uttalas var jag fullstandigt nollstalld till vad hon sa..

effektiviteten e pa topp idag - NOT!

kyss och farval

:)

inatt sov jag for forsta gangen i min egen sang sedan 13 December - och det var langesedan jag sov sa gott! ett riktigt tacke tom, bade pa Philippinerna och i katthuset har de bara haft lakan..oavsett hur varmt det e sa brassar jag AC och har ett riktigt tacke som jag far mysa in mig i!! :):) langtar tillbaka till min sang
sov 6 timmar inatt och kanner mig grymt utvilad (iaf i relation till alla andra dagar..)
e det helg nu igen? hmm..hinner inte riktigt med har :S

paket

forra veckan fick jag tva stycken forsandelser till kontoret - en med ett vackert inbjudningskort till ett brollop i :) samt ett paket fran bastaste Brunflofamiljen, innehallande vackra barnteckningar, lakritskola, bodyscrub och ett supergott julte. detta var aven klart och tydligt specificerat pa tulldeklarationen - pa svenska! ;)

ovanstaende hade jag ju fatt en liten foraning om att de var pa vag - da avsandarna i fraga fragat efter min adress :P men undslapp anda ngn tar nar jag satt dar och oppnade..

idag dock, bolade jag ordentligt! fick ett samtal fran repan om att jag hade ett paket att hamta, ingen som fragat efter min adress pa slutet sa tankte aja, lar val vara jobbgrejs. sen kommer jag och far se en handskriven adresslapp och en massa frimarken fran sverige.

Tillbaka vid skrivbordet oppnar jag det och dar ligger en hel massa roliga saker fran min alskade syster, massa saker som hon vet att jag gillar, tom ett julsurvivalkit :P! kunde inte halla emot och tararna bara rinner.. Min kollega bredvid tittar pa mig och fragar: grater du? med forvaning i rosten. hon fick nog se ngt hon inte trodde fanns - en emotional lina, som i vanliga fall inte ar annat an stentuff!! :P

sanna har saker: brev, kort, paket betyder sa himlans mycket att fa nar man haller till sahar langt borta..iof kanner jag mig extra langt borta just i det ogonblicket men det e anda en underbar kansla.

*snyft* *snyft*

men nu e jag stentuff igen ;)

snööööö

nu ar det tur jag snart far aka till en battre varldsdel, annars ar risken stor att ngn singaporean skulle aka pa storstryk.. :S

ar visst en period nu nar de ar extra storiga *gaaah* men om 2,5 vecka - out of here! :) for ett tag iaf..


______________________________________






fraschast i stan

pa vag hem (mitt tillfalliga) efter jobbet idag gick jag in pa affaren for att handla lite, gar i en gang mellan tva hyllor och moter tre personer (strl XXL) som gar i bredd - jag har som ingenstans att ta vagen sa jag stannar bara och tanker att de far losa detta pa basta satt, de hade tidigare inte direkt gett sken av att sara pa sig.

tre vuxna manniskor och ingen lyfter pa fotterna = framkallar ett sant trevligt slapande i golvet.. nar de ar ca en halv meter framfor mig slapper en av personerna ur sig en riktig raaaap, rakt ut i luften - ber inte om ursakt eller forsoker dolja nagot - utan fortsatter bara att ga

vad tankte jag da? jo, "vad faaaan gor jag har?"

sa det aven, pa svenska, ibland ar det bra att ha ett vapen att ta till nar man e oerhort irriterad pa folket!

------------

hemma hos katterna, som forovrigt ar de enda jag pratat med de senaste tva dagarna, som antagligen lider brist pa karlek - jag har hittills klarat mig fran att ta pa en endaste. Det finns en ganska sot, men det e ju fortfarande en san dar gatukatt sa jag skulle aldrig klappa den - en ar stor och acklig och jag e lite radd for den - och den sista stor min beauty sleep varje morgon nar den kommer och hoppar i sangen, med bjallror runt halsen :O

jakligt dumt pahitt att ha bjallror pa katterna!!

har aldrig langtat sa mycket efter Ioana som jag gor nu :P (hon e vaktavlosning sa snart hon aterkommer fran sitt julfirande in europe)


snogubbar tillsammans med farska jordgubbar - konstig syn :P


the river by night


min favvolyktstolpe vid Raffles Place



Ar det inte tur jag har nagon har som fotograferar lite sa jag har nagot att visa? :)


Ater till jobbet!


adjoken adjo


RSS 2.0