yoyo

sen kom finaste Martiz och vi akte till Lyon! (efter Paris, Frankrikes nast storsta stad, lokerad mitt i landet - dock anda bara 1,45 med tag harifran) bor jag i mitten av Europe eller jag gor? :)
klagomalen borjar inkomma nu sa det e val bast att jag bjuder pa nagot sa jag inte forlorar alla tappra lasare jag har ;)

nast storsta staden i Frankrike men anda en smastad - jag borjar ju fa lappsjukan av att hanga i de har krokarna, seriost trodde jag att vi hade nagra storre stader i europa iaf :(

pa nagon bro dar i staden

Vinlunch vid floden - Rhone tror jag den heter, den borjar faktiskt har! :)



ett slott som vi aldrig orkade ta oss till - varfor anstranga sig i onodan nar man kan sitta pa restaurang i solskenet, dricka vin och bli brun pa samma gang - kan inte bli battre!


hit orkade vi iaf ga - den har trappan e tydligen "beromd", hur beromd man nu kan bli i Lyon. Vi fick tyvarr aldrig syn pa vadheterhandendarlillkillen som spelar fotboll - aaah, kim kallstrom..


snyggast bilden den dan!!

sa, vad sysslade vi med i ovrigt - det fick tydligen inga bilder fortalja, men vi drack massvis med god schweizisk bubblig dryck iaf. sloa dagar med shopping och sol. ngn brande visst sonder baksidan pa benen...men vad vet jag om det, jag var ju pa jobbet och stretade hart.

i ovrigt knallar det och gar skulle jag vilja saga - har nu varit har i tre manader!! tiden gar fort ska ni veta. snart e sommaren over och jag har inte lamnat Geneve med mer an 1,45 pa tag :O lappsjuka sa vi va. Livia e tillbaka iaf fran sin smekmanad sa jag har ngn att dela min borda med pa kontoret. dock e det ibland skonast att vara sjalv ;)
jobbet gar bra och jag trivs mestadels. tankte haromdagen pa huruvida jag skulle kunna tanka mig att jobba typ i Singapore igen. men jag kom snabbt fram till att nej, det kan jag inte - kan nog inte ga tillbaka till operations efter det har :D me like this!

haller for tillfallet pa att forsoka skrapa fram 70 papp for ngn development som en av vara third party service providers ska gora at oss...
for ovrigt marks det att jag e tillbaka i Europa och att det e sommar, kontoret e halvtomt - tyst blir det dock aldrig.

daremot har jag ju fatt hem min soffa for ngn vecka sedan, och min schaslong tjanar som jobbmiljo ;) den e perfekt for det och nu vet jag att om jag satter mig dar ar det jobb som galler..darav har jag inte suttit dar overdrivet mycket :P

pa lagenhetsfronten kanner jag inte av att det e OS pa G ;'( har ingen tv namligen! imorrn kommer pappis och det var det forsta (ENDA!) han hade planerat att vi skulle gora...kopa tv till mig. vi far val se. jag saknade det faktiskt i helgen - lata dagar i soffan med OS hade suttit fint. dock fick jag det ju nu istallet stadat, dammsugning och golvtorkning + att jag bakade kokostoppar igarkvall som jag hade med mig till jobbet :D det galler val att gora sig obortbytlig a det snaraste!

I augusti blir det antligen min tur att aka bort :) can't wait to get out of here!!! forsta blir det AMS och reunion med Singans IATAgang - looooovely thoughts, helgen darefter blir det Paris med alskade Kaman (sista rycket innan hon blir fru och allt..), for att helgen efter det bege mig osterut till Amman. Yo!

tack, Augusti kommer bli en bra manad - det kanner jag pa mig.

Semester? naaaaee, det e val bara for latmaskar det! tankte forsoka norpa at mig en vecka i andra halvan av September och aka till mitt alskade Svedala. Dock har jag inte framfort de planerna till mina chefer annu, sa vi far val se..

nu ska har ga och sovas ganget! men vi hors snart igen. Promise att ta mig tid lite oftare.

puss pa deck!

borjar fran borjan

da ska vi se - startar med bilder fran da lillasyster var har. sen kommer jag val ikapp om nagra dagar :)

som vanligt far ju en annan fira midsommar pa midsommardagen. har i parken med JP



nu har vi forflyttat oss till Montreaux for en liten utflykt



vi ska ga pa tur, inser har dock att turen vi tankt oss e beraknad att ta 5.5 timmar.. :I tillaggas bor att vi var inte har forran kl 15 pa eftermiddagen :O



taget kunde man ta, men tag e bara for de lata



socialast i stan (skogen..)



en trappa mitt i skogen


Montreaux


vinlunch :P


ngn alpby :P


vackert har :)


gulligt


kan ni se instrumenten? forberedelser for Montreaux jazz festival


VACKRAST!!

premiaratning av...


grodlar :P

efter grodlaren blev det spaniens semifinalmatch med mitt spanskgang pa kontoret - en upplevelse maste jag saga ;) heeeela lagenheten gungade nar de slog in den avgorande straffen.

nu e jag helt sjalv igen, Katta akte hem i eftermiddags och jag ska klara mig helt sjalv anda tills nasta tisdag da pappis kommer.

nu ska jag forsoka sova igen lite missad somn, som vanligt pa mandagar :S

ma hores.

puss

TGIF

just saw that it was two loooooong weeks since i wrote anything here the last time. time is busy! sedan dess e jag nog inne pa min tredje besokare :P 

jag har ju inte visat nagra bilder annu pa vad vi har gjort hela tiden. men kommer till det. skriver bara en liten note nu sa ni vet att jag lever och har det bra. idag e det dessutom Fredag so en awesome sovmorgon vantar mig imorrn :) 

vad hander hemma med semestrar och allt?

puss

torsdag, snart helg

imorrn kommer Martis! ska bli super.

jag har en hel dag kvar att arbeta, dock e det kul. idag fick jag mail av en manager fran ett av vara regionala kontor och han skrev att han inte var avundsjuk pa mitt jobb, att jag var involverad i alla krig ;) jag svarade att jag njuter av att vara det. det har ju lite med attityd att gora lixom.. han e en san som bara klagar och gnaller over allt :S usch for sanna manniskor. 

den har veckan har vi mid year management conference har - det e underbart att jobba pa huvudkontoret. nu far jag traffa alla manniskor och den har veckan har jag kant mig som hemma da jag fatt traffa alla ASPAC country managers och directors on a daily basis. seriost - imorse nar jag satt pa bussen fran gymmet sa satt jag med indierna och kande mig helhemma. sa konstigt det kan bli. nar jag bodde darborta sa kunde jag inte sta ut med de en endaste sekund. uuuuunderbart iaf hur mycket manniskor jag far traffa och kommer i kontakt med. 

dock e det mindre roligt nar man kommer till gymmet pa morgonen, och gymmet rakar vara pa vart delegathotell - dar alla gaster bor, sa haromdagen fick jag ett forslag fran CM i Philippinerna att vi kunde diskutera deras financial securities dar, jag avbojde a det vanligaste ;) dar vill jag iaf halla jobbet borta fran privatlivet. 

har maste jag gora saker jag i vanliga fall inte e van vid - typ bestamma saker. i Singapore kunde jag alltid saga: jag tycker sa har, jag skulle gjort sahar men fraga var chef for ett klart beslut.. har kommer folk till mig och vill diskutera ngt och sa staller jag en fraga om amnet och svaret kommer: det e upp till dig, ditt beslut! :O nu har jag vant mig och forsoker vanda den mojligheten till nagot bra, samt utnyttja den - men kanns anda alltid lite konstigt..sarskilt nar de som fraga kan mycket mer om amnet och e mycket aldre an mig - men bara for att jag rakar aga systemet eller processen sa e det jag som bestammer :S tror dock jag kan vanja mig vid detta valdigt latt faktiskt ;) dock maste jag ta fem regioners kanslor i beaktning i dessa beslut, eftersom allt paverkar alla..

ska genomlida ett supertrakigt amne imorrnbitti, 1.5 timmar - oh my goodness, jag hade glomt (fortrangt). kill me slowly. tur e att amnet e sa all over the place sa kommer ga tokfort :) sen e det bara timmar det handlar om :D

ikvall har jag varit pa ikea (shoppingtorsdag!!) och kopt en sanglampa och lite annat smakrafs :) pa mandag kommer min soffa om jag inte berattat det. sen har jag aven satt upp en gardin som min mammas varit sa underbar att forst slapat till Schweiz, sen slapat hem och sytt och sen skickat tillbaka hit..ett paket fullt av godsaker som vanligt :) 

nu maste jag sova gott folk, aven om jag e sjukt speedad och skulle kunna sitta har halva natten ;)

godnattkram
  
 

tiden

shit i helskotta, vad hander med tiden egentligen? :O nu e klockan 2200 igen. tiden rinner som min sota kollega Alazar skulle ha sagt :) 

idag har jobbet varit lite smatt kaotiskt, men allt e numer lost - jag gar ivag pa ett mote, utan att ta med min dator och nar jag kommer tillbaka en timme senare sa har en av vara regioner completely fuckat up everything. vad hande med att tanka forst och svara sen? 

ibland funderar jag verkligen pa vilka kriterier som har foljts nar vi har anstallt folk i den har organisationen - kan inte mer an sucka oftast

varit manga utbristningar av WTF idag...jag maste verkligen aterga till att prata svenska nar jag svar..

pa fredag kommer iaf Martis, fullt upp med besokare har kan jag saga.. men det e ytterst roligt :D 
idag har det ocksa regnat btw :) 

nu ska har sovas och sa ska jag forsoka folja min invanda rutin av att ga till gymmet tva ganger i veckan, forsta gangen alltid pa en tisdag. Mandagar e helt att utesluta for denna aktivitet...

puss och adjo

woow

vadergudarna lyssnade pa min bon igar :P idag regnar det hela dagen och jag behover inte kanna mig dalig for att jag sitter pa kontoret och jobbar (som hade varit fallet om solen sken..) :D

vad skumt det e att europeiska (= svenska) vanor som inte existerade nar jag bodde i Singapore har genast hittat sin vag tillbaka nar jag flyttade hit. T.ex sa far jag superdaligt samvete om jag inte e ute varenda sekund av dagen om det e sol. undrar om det har att gora med att mitt undermedvetna var valdigt pa det klara med att det var med fara for livet man var utomhus i singapore?

btw, i Augusti bar det ivag till Jordanien en vecka (Amman narmare bestamt) - ocksa ett av de oemotstandliga semesterparadis som stod hogst upp pa min lista :P inte riktigt men den har gangen lyckas jag iaf klamma in resan till mellanostern nar ramadan e over atminstone. Ska bli intressant faktiskt! den har gangen e det var global workshop i teamet som e pa agendan och vi och vara regional managers ska ha skoj heeeela vecken lang ;) avslutas med en teambuilding aktivitet vid doda havet.. :O

ikvall e det em-final. i onsdags sag johanna och jag matchen med 15 tokiga spanjorer och gissa om hela lagenhetsgolvet svajade (tur nog inte mitt) nar de gjorde malet. crazy people!!

vet inte om jag ska se matchen eller stanna har och rensa min mailbox tills imorrn. vi ser val.

pusspuss

RSS 2.0