me love Paris!!

yes, I do! but i do not love Europe when it's almost 40 degrees and 60% humidity - detta var en stark anledning till att jag flyttade fran Singan.

lyckligtvis kom nu ikvall antligen lite regn och vi kommer kunna sova utan att svettas ihjal inatt. inte sa att AC e valdigt vanligt forekommande, men nu hade jag inte haft ngt emot att ha en i sovrummet..

nu ska har sovas. aterkommer med mer rapporter sa smaningom.

puss

mango!!

just for tillfallet kakar jag mangosorbet samt bade filipinsk och sydafrikansk torkad mango :) det galler att njuta av livet!

nu e klockan 22 och det e 27 grader ute - jag dooor av varmeslag.. var i Amsterdam i helgen och antligen fick jag kanna av lite riktigt svenskt sommarvader, kylig luft men anda sol och hyffsat varmt! Amsterdam var suuuper, helt underbart att fa umgas en helg med ganget - ganget som det aldrig gick en dag utan att vi traffades i Singan..om det sa anda bara var for lunch. 8 stycken var vi - och alldeles toppen! nu vet vi inte nar vi kan ses nasta gang :(

i Mars blir det nagra iaf, men halla Mars - det e ju superlange dit. da blir det iaf brollop i phuket!

nu hemma igen och fullt upp pa jobbet - min stresstroskel e ngt oerhort hog ska ni veta, men nu e den nadd sager jag bara! till pa kopet haller jag pa att bli sjuk/e sjuk - vad vet jag..ska forsoka ga och lagga mig snart sa jag far sova ordentligt manga timmar inatt iaf. haller pa att ladda ner sasong tva av suits sa jag har nagot att gora pa paristaget pa fredag!

kaman + lina = paris! :D 

blev daligt med shopping i Amsterdam men ska val forhoppningsvis lyckas battre i parre da. aaaah jag e saaa glad att vara tillbaka i Europa nar man vandrar runt i skoaffarer och de har massvis med vackra underbara varma stovlar!! jag maste nog gora som med allt annat, overkonsumera alt jag inte haft tillgang till i Singan under tva ar :D

Tack lillan for tipset om tva tvbankar!! har du ngn mojlighet att dela med dig en bild pa hur det ser ut? det kanns verkligen som en toppenide som skulle passa mig perfekt!! for ovrigt pa mobelfronten har jag ocksa bestamt vilken sang jag ska kopa - nu galler det bara att hinna aka till ikea ngn dag och se till att vara hemma for leveransen efterfoljande dag...kanske blir det jul eller sa :O

oki, nu ska jag sova. godnatt alla strumpor.

puss

lordag i augusti

GRATTIS bandy pa fodelsedagen igar! :D

haromkvallen drog jag med pappis till en random swiss mobelaffar och idag blev det ikea :P inte tusan ska han tro att han e pa semester alltsa ;)

idag har jag kopt en golvlampa till vardagsrummet, samt tva taklampor till sovrummet - vilken av de jag ska anvanda har jag inte bestamt annu. sen ska pappis fa aran att satta up den! :) ska bli skoj att se..

har jag berattat forresten att jag fick hem min soffa for nagra veckor sedan? den e lovely faktiskt. har idag ocksa antligen bestamt mig for hur jag ska gora med min sang.. snart sa! ar for tillfallet pa jakt efter en tvbank, hade hittat en som jag trodde skulle bli grym, men har insett att den e helvete for kort. maste ha en som e typ 2 meter och standard verkar vara runt 140-150 :( vet inte hur jag ska gora. och innan jag har tvbank blir det ju ingen tv heller..aja OS e ju over iaf vid det laget sa!

igarkvall at vi entrecote pa en av alla restauranger som serverar en ratt bara - entrecote med cafe de paris sas och pommes. man far valja hur kottet ska vara stekt och vad man ska dricka till. det finns inga andra huvudratter, inte en endaste forratt, men daremot nagra efterratter att valja pa. ett koncept som finns overallt verkar det som, at samma sak i Singan och kanner till manga restauranger har med samma - och det roliga e ju att det alltid e entrecote som e enda ratten. Fattar inte grejen!!! maste vara sjukt trist att vara kock pa en san restaurang..

imara ske ma pa utflykt. uppdatering kom saan.

puss

RSS 2.0