:)

da var hyran betald igen :( men jag fick en flaska vin till pa kopet :) den har gangen var det inget inhemskt skit som jag maste halla ut, utan en flaska helt akta spanskt rodvin :P *mums* Tack Mr. Lee!!

skulle val anta att han fatt den fran nagon, och hansjalv lar val knappast dricka vin - sa da ger han den vidare till mig :D aja, jag uppskattar det iaf! blev ju blast pa min trelitersdunk som var fint nerpackad i vaskan nar jag akte fran sverige. den kom dock inte langre an till tagparkeringen i sundsvall :S sedan fick den snallt aka hem till kalarne igen..

vin e gott!


gillette

ny upptackt i singapore idag..det finns inte raklodder for damer att tillga :(

uppenbarligen rakar inte jag benen sa fruktansvart ofta da jag har haft kvar mitt som jag kopte i spanien for cirkus ett och ett halvt ar sedan..*hmmm*

men det var ju inte svart att rakna ut varfor det inte finns: man rakar inte benen har :O pa benen har de flesta asiater inget har alls, valdigt omanligt pa killar maste jag saga men saaa enkelt om man e tjej! dock har de harvaxt under armarna allihopa, och det rakas inte heller bort - det e inte bara en gang man har fatt se diverse nar manniskorna lyfter pa armarna far ovningar pa gymmet *usch & blaaa*. hur asiater har det med annan harvaxt och huruvida den tas bort eller inte ar jag lyckligt ovetandes om :)

for mig blev det iaf "gillette, the best a man can get" idag. :D


gillette

ny upptackt i singapore idag..det finns inte raklodder for damer att tillga :(
uppenbarligen rakar inte jag benen sa fruktansvart ofta da jag har haft kvar mitt som jag kopte i spanien for cirkus ett och ett halvt ar sedan..*hmmm*
men det var ju inte svart att rakna ut varfor det inte finns: man rakar inte benen har :O pa benen har de flesta asiater inget har alls, valdigt omanligt pa killar maste jag saga men saaa enkelt om man e tjej! dock har de harvaxt under armarna allihopa, och det rakas inte heller bort - det e inte bara en gang man har fatt se diverse nar manniskorna lyfter pa armarna far ovningar pa gymmet *usch & blaaa*. hur asiater har det med annan harvaxt och huruvida den tas bort eller inte ar jag lyckligt ovetandes om :)
for mig blev det iaf: "gillette, the best a man can get" idag. :D

glomde..

justja, glomde skriva att Eduardo, fejjangrundaren bor i the penthouse pa the Sail! han var dock inte bjuden pa bbqn eftersom han inte e svensk :P

segling


the sail

har var jag pa bbq igar med miljoners svenskar. det var riktigt trevligt da jag endast traffat tre av dessa miljoners forut! mao ar det nytt år och en massa singaporerookies har kommit till stan :) sweeet

har aven haft snabbesok av en kollega fran madridtiden, hon kommer tillbaka nasta helg - annars e det lite daligt med besokare pa g horrni :P april kanns lite trist, ingen som kanner for lite semester??

nu ska jag ga hem fran kontoret dar jag varit duktig och tillbringat dagen (eftermiddagen kanske det heter om jag vaknar kl 12..)

e ikapp sapass med mina mail nu att allt ogjort e mottaget i mars *nöööööjd*

vad ska vi nu gora ikvall nar det e slut pa solsidan? :(

kul dag

nyss hemkommen fran arbetet..kl e snart halv ett har :S

hursomhelst har det varit en minnelserik och skojig dag. alla vara country managers e har den har veckan plus att vi har en ny regional vice president plus lite andra manniskor fran head office. fran kl fyra i eftermiddag har vi haft teambuilding med diverse ovningar/lekar ute pa singapore stan :) superskoj! fran 7 till nu har det varit vin och champagne, middag samt upptradande fran nagra olika grupper fran regional office (mig och mina kollegor) -
kvallen avslutades med skitsnack pa baren nere pa bottenvaningen.

med andra ord, superskoj! :D hursomhelst har man fatt prata med lokalt folk gallande andra saker an jobb och lart kanna de lite battre.. tror aven att de tycker det varit avslappnat och fatt en annan syn pa RO an ett stalle som bara satter en massa regler och tvingar landerna att folja de ;)

det jobbiga med att det e en massa folk utifran pa plats e att man (jag) nu maste uppfora sig hela tiden..inte saga dumma saker och atminstonde forsoka vara politisk och diplomatisk - den som kanner mig vet val hur latt jag har for att halla truten med sant som jag tycker och tanker :P

aja, nu raka sparet till sangen - och gymmet far inget besok imorrn heller :( lika lite som de tre senaste veckorna. nasta vecka kanske jag e tillbaka pa banan, de har iaf inte ringt mig an..alltsa inte fruktansvart illa!

godnatt folket

jämtland

startade sverigevistelsen med skoterakning och premiarfiske pa djuptjarn :)

vissa hade annat for sig an att fiska..




en del nojer sig med att ta med ved och gora upp en eld dar man kan grilla korv - sa ar dock inte fallet i var familj, ska det va sa ska det va - ett helt kok pa skoterkalke :) denna dag bjods det pa pytt i panna med rodbetor och stekta agg!


hen e lillan o nyskotern hennes


some of our crew


lite annat lost folk som inte heller fick ngn fisk





de henne e je! :D

vi bodde i stugan och lillasyster med fastman kom ocksa dit - underbart sallskap, bastubad, grillad algfile, gott vin, massa chirre stog pa schemat forutom skoterakning :) jag fick dessutom aran att slanga ut J-A och inta dubbelsangen medan han sov pa extrasang..hehe

och detta var endast forsta helgen!

jetlaggad som man e, har nu precis druckit champagne och minglat med allt folk som ar har den har veckan. nu dags att gora kvall. mailboxen olasta del har under dagen lyckats krympa till endast 100 stycken och jag e nojd :D

adjoken adjo

rapport fran sin

har visst varit lite dalig pa att blogga de senaste veckorna...har haft det saaa underbart sa datorn har bara fatt ett kort besok varje dag.

huvudsyftet med min europaresa var ju att ga en 1,5 dagsutbildning i Nyon - ca 20 minuter utanfor Geneve.

nedan ar vad som moter mig nar jag tittar ut genom fonstret pavag mot landningen i Geneve

tjusigt varre va?

sicket valkomnande





dimmig morgonutsikt fran hotellrumsfonstret i Nyon

utbildningen gick bra, inga storre nyheter da det e for nyanstallda med nyttig information om organisationen - vara visioner, varfor vissa saker ar som de e etc. vi var 32 st i gruppen, fran massvis med olika kontor och divisioner runt om i varlden och det var helt fantastiskt att traffa manniskor jag annars aldrig skulle komma i kontakt med :D synd tiden var lite knapp bara och att de flesta led av en skrammande jetlag..

da jag ar otroligt dalig pa att ta upp kameran eller telefonen for att fotografera kommer fler bilder fran Nyon nar jag traffat basta Deborah, hon gar alltid med kameran i hogsta hugg - perfect for me :
________________________________________________

nu aterkommen till singapore, efter en massa stress pa flygplatserna :( ligger i min sang, har atit mammas hemgjorda kottbullar, en apelsin samt skumtomtar - ac:n och flakten ar pa i full kareta sa det e lite kyligt har - sa jag latsas att jag e kvar i hemlandet.. kommer nog antagligen pa andra tankar imorrn nar jag maste ga till jobbet och mota utevadret!

mina vaskor kom fram den har gangen som de skulle iaf. nar jag flog fran geneve via zurich och arlanda till ostersund nar jag akte hem kom inte mitt bagage fram - och inte bara mitt utan 15 andras var ocksa missing. puckona pa SAS hade glomt en hel bagagevagn pa arlanda :) vad sager man? det kom iaf levererat till dorren i kalarne vid 23snaret pa kvallen, de hade fatt kort over hela jamtland och harjedalen tydligen for att lamna ut, massvis med turister pa fjallbesok.

soooova snart! viktig dag imorrn. den nye regional vice presidenten ska presenteras kl 0900 (okristlig tid!!) jag e glad for han e finne och har bott i sverige - var CEO pa FlyNordic (flygbolaget som kkade for nagra ar sedan..) antligen kanske det blir lite ordning pa stallet! ;)

byebye for now

hata SJ & TK

stressigt varre blev det visst idag.. :S
final call for boarding i Istanbul och sa kommer man fram och sa ar det 100 meter ko samt 30 min tills planet avgar, ingen fast lane har de heller for bc *gaaaah* pa riktigt daligt humor nu!
hatar SJ ocksa, inte ens pa en tre timmars stracka kan de kora utan att fa fel pa taget..aldrig mer tag - miljovanner far saga vad de vill, men flyget ar iaf palitligt. gillar forresten deras reklam pa fyran, dar de skams for att beratta var de jobbar!! skarpning puckon.
nu dax for mig = kon e slut!
puss o adjo

kommer snart

i fredags pa jobbet berattade min singaporeanska kollega i fyrtioarsaldern att hon gor egen yoghurt..hmm, spannande tankte jag och fragade hur hon gor da (folk har ar inte sa husliga av sig och jag tyckte detta var valdigt ambitiost!)

vad var da receptet?

jo, man tar halften yoghurt och halften mjolk, blandar ihop detta och later det sta ute i varmen over natten - voila klart!! det tjocknar over natten. :O jo, det tror jag med den gjort :S jag var tvungen att beratta for henne att anledningen till detta var att den blivit gammal av att sta i 30 graders varme.. (oki, yoghurt ar gjord av gammal mjolk men tror anda det finns en anledning till att inte folk gor det till vardags..)

sen fragade jag varfor hon gjorde det nar hon lika garna kunde kopa fardig yoghurt.

svaret: men det har blir mycket billigare!!! what to say, what to say?

nu kanske ni forstar att jag tycker det e skont att fa komma hem ibland!

(ska ata fil och keso vaaaarje dag :D)


Changi nasta!







helgen

frisoren i ostersund e bokad!

pa sondag drar jag till Nyon i Schweiz, ligger halvvags till Montreux (dar jag var senast), aven detta stalle vid Lake Geneva sa jag har inga forhoppningar om att det kommer vara mindre vackert dar. kommer tillbringa tre dagar dar och sen en dag (!) pa flyg genom europa och sverige for att ta mig till ostersund :S galenskaper vad omstandigt det ska vara att ta sig hem. men det e det latt vart! :)

typ sahar ser Nyon ut, fast det har e pa sommaren..

for den som e intresserad kan jag beratta att "cheddar & sour cream" ar min favvosmak pa chips den har veckan :) varit sugen pa de i flera veckor men alltid kopt "havssalt och vinager" istallet - men idag gjorde jag slag i saken och snart ligger heeeela pasen i min mage. smakar typ exakt som min ungdoms favoritchips - estrellas sourcream & cheese - fanns dock bara i limited edition. syskonen foredrog dock creme cheese (oatliga enligt mig)
______________________________________

btw, vem f***n har kommit pa programiden till "101 satt att aka ur en gameshow"??? den som ser det programmet 2000 hours ikvall kan se sig som utesluten ur min vanskapskrets. biig time!

dags att knoppa nu ganget. kom over gossip girl sasong 3 idag :) avverkade tre avsnitt pa raken till vinet o chirren. imorrn blir det hard core packning.

en annan dag ska jag beratta om den sporre som drabbat min hal :(


ciaooo

veckan

sitter pa jobbet och foljer stafetten...dock inte pa play eftersom svt bestamt att dagens tavlingar inte far sandas utanfor landet, men aftonbladet har visst en sajt dar de kommenterar iaf :P

igar var jag duktig och gick hem fran jobbet vid halv for att fa se sprintstafetten - in my ass, mitt internet lag nere heeeela kvallen, nar jag val fick igang det var det 10 efter sverige tagit guuuuuld!! det var det forsta jag sag for tidningen var den forsta sida som laddades :O

sen har visst vm i skidskytte borjat ocksa :S hur ska man kunna halla reda pa allt? var e det i ar, inte osd igen va?




har ar jag nasta vecka! :)


RSS 2.0