goodbyes

igarkvall var alltsa den forsta i raden av farvalsammankomster. en av mina kollegor har sagt upp sig och arbetade sista dagen igar och min chef tyckte det var en stralande ide att sla ihop vara fester - trots att jag har en hel manad kvar. hela dagen kom lost folk forbi och beklagade att de inte kunde komma pa festen och onskade mig ett nice liv - haha sa latt blir ni inte av med mig sa jag :)

kvallen var skoj och blev aven lite emotionell nar jag laste alla fina halsningar fran underbara kollegor.. hursomhelst sa har jag ju en hel manad kvar, minus min sverigesemester da saklart. Semester kommer forst, sen nar jag kommer tillbaka blir det till att ta tag i flyttmatters - kan inte tanka annat an pa sverige for tillfallet. skaffade min biljett haromdagen, e ju dock inte sakert att jag kommer med bara for det men tillgangen pa platser sag toppen ut 3 av 4 leggar, och lite svinn far man kanske rakna med :P HEL-ARN e uppenbarligen bara halvtillganglig :S fast hoppas det ordnar sig...seriost, hur manga kan vilja flyga den strackan pa langfredagens morgon? da e det ju man ur huse pa pimpeltavling - fisk och annat.

brunch med darlings idag..inte alltid jag kakar hamburgare, pommes och dricker cola till frukost - men Spruce e en grym restaurang mitt i gronskans Tanglin. Sen har vi lyckats med diverse grejer som maste goras fore flytten - t.ex inkop av ett par Aviators = viktigt maste!! :D sen har jag haft tva mobiler liggandes och inte funkat, sa vi tog en tur till palitliga SimLim Tower dar nytt batteri till den ena inkoptes och den andra blev inlamnad pa touch screenlagning. Snart e jag komplett igen med mina tre :) (behovs val i borjan pa mitt nasta liv som vanligt..)


Tuuuna burger, yummi


vackra va? 

har aven hort rykten om att vadret ville visa sig fran sin basta sida och bjuder pa sno lagom till linis hemkomst :D (det visste att annars kommer jag aldrig mer)

ikvall, film och godsakskvall hos mina underbaraste - hur ska jag overleva utan?? :(

puss ganget 


here we go again!

jaha, nu e papperen for mitt nya jobb paskrivna :)

jag minns for tva ar sedan, mina forsta veckor i Singan - jag grat varje kvall och nar jag pratade med mamma bad jag henne att paminna mig om detta ogonblick nasta gang jag fick for mig att flytta ngn annanstans an till Sverige ;)

har hon pamint mig? nada! sa har sitter jag nu igen med en ny destination pa kartan, mitt fjarde IATA land som
borjar pa S :D undrar vad nasta blir? Saudiarabien?

sahar kommer jag ha det nasta vinter - laaaaaaangtar!!


na, jag e inte psyko

och sahar kommer jag ha det till sommaren :)


can live with this :P

alltsa, 2 maj kommer jag sitta med den har utsikten dagarna i anda. jag kommer kunna oppna fonstret i min lagenhet och slappa in frisk luft, jag kommer kunna njuta av att vara ute, jag kan ga en underbar promenad! det kommer bli helt sagolikt.

kanns dock aven lite vemodigt, ska jag verkligen lamna Singan? ska jag lamna min chef har alldeles ensammen med en pase notter, ska jag lamna staden jag kan, mina vanner som jag alskar, mitt jobb, mina kollegor???
men hej, har ju flera veckor kvar ju! chefen har redan planerat avskedsfesten - undrar om han vill bli av med mig? ;)

alarmet star pa 0900, pa en lordag - mitt i natten ju :O ska namligen forpassa mig ut i obygden och spela min forsta squashmatch ever med nagra kollegor. ska bli skoj och skont att rora pa sig lite ocksa, nu blir det lixom inte ett projekt att tvinga mig till gymmet och ge upp innan jag klivit ur sangen..

nyaste how i met your mother vantar for tillfallet pa mig och sen blir det godnatt!

puss

annu ett jubileum..

..hur manga ska det bli?




idag har jag jobbat i Singan i tva ar, i mandags hade jag varit har i tva ar sen jag flyttade hit... Hur firas da dessa stora ogonblick? den har damen sover :) har varit ett vrak pa morgnarna nar klockan ringt vid halvnio tiden den har veckan, trots helg fylld med somn och nara till 10 timmars somn varje natt..har aldrig lyckats piggna till under dagarna heller. Anda tills idag :) flog upp ur sangen nar klockan ringde vid sju och gick ut pa en promenad - det var varmt och ackligt!!

annars har det regnat typ hela dagarna den har veckan, sasom det regnar hemma - smaskvatter lixom under lang tid. eftersom inomhustemperaturen ar fullstandigt beroende av vadret ute har jag frusit ihjal pa kontoret, nastan..blivit manga koppar te.

Har iaf hittat mitt nya favvisord pa engelska - SANDBOX! e det inte underbart? en direkt oversattning fran svenskans sandlada :P har testat ett nytt system den har veckan och testmiljon kallas saklart Sandbox, en sandlada dar man leker lite och inget e pa riktigt :D

lite sa kanns mitt liv for tillfallet, jag leker lite och inget e pa riktigt ;) I WISH!

goodnight sager jag och satc sasong 3

 

sondagkvall

another weekend till anda..utan traning pa flera veckor :( maste komma tillbaka till rutinerna..snart! ;) har typ sorterat ut mitt jobb nu och har lite battre (valdigt subjektivt!) koll pa vad jag sysslar med. kanns hyffsat och jag har justerat om min projektplan sa att jag har tva veckor utan (ocksa valdigt subjektivt!) arbete pa mitt projekt - tankte for min sverigesemester :D (som jag fortfarande inte berattat for min chef om..)

nu ska jag se nagra avsnitt av sex and the city, my way to relax.

heeey - vad hander pa andra sidan jorden? far valdigt lite rapporter numer :(

kraaam

livet och varderingar e annorlunda

imorse lyssnade jag pa ett ytterst roande nyhetsinlagg pa lokala nyhetsmorgon..huruvida hushallerskor/barnpasserskor/staderskor (maids kallas de har) ska fa vara lediga fran sin familj en dag i veckan eller inte..

situation har e lite annorlunda an om man har ngn som kommer och stadar at en en gang i veckan hemma i svedala. har bor maiden i lagenheten med familjen, i ett minilitet rum (jag skulle anvanda det som walk-in closet om jag haft ett) och gor allt at familjen; rastar hunden, handlar mat, lagar mat, tar hand om barnen, ser till att de kommer till skola/dagis, lagger de, stadar etc - ja allt som man gor i ett hushall helt enkelt. for en komplett bild av situationen bor ocksa tillagga att frun i huset sallan jobbar.. vad gor hon da? kan man ju fraga sig. to be honest sa tittar hon pa tv!  

anyway, back to morgonens nyheter - Singapore e i en diskussion for tillfallet om huruvida de ska lagstadga om att maids maste fa minst en ledig dag i veckan... kommentarer fran familjer som var emot detta forslag var bland annat att familjen kunde inte klara sig en dag utan maid, de skulle leda till okat antal skilsmassor, barnen skulle vara olyckliga etc etc.

seriously :O 

nar vi e inne pa amnet sa kan jag beratta om min chef och hans fru (som jag forovrigt tycker valdigt bra om!!) - de bor bara tvars over gatan sa nar jag sent pa kvallen maste rensa hjarnan lite gar jag over dit och leker lite :D De skulle aka hem till sri lanka i tre veckor over jul och vi hade fest dar strax innan varpa frun sager att hon det kommer bli ganska jobbigt med semstern eftersom de inte ska ta med sig maiden - nu maste ju hon (frun alltsa) ta hand om barnen (OBS: de har inte 15 ungar, de har 2 - pa 6 och 2 bast)!! vid sanna tillfallen svaljer jag allt och bestammer mig for att INTE beratta hur det funkar i sverige nar man kan ha fyra barn, bada foraldrarna jobbar heltid samt skoter hela hushallet sjalva..samt gor en massa saker med hela familjen pa helger och kvallar - har tittas det bara pa tv!

life is different..dock vet jag att jag iaf inte skulle vilja ha en framling boende hemma hos mig - oavsett om hon stadar varje dag.

detta var dagens reflektion. 

comments?


 

tuff dag!

vilken dag det blev, en tisdag lixom!
 

har e min Christian och jag pa konsert, och inte med samre an R O X E T T E!! :D (den enda bild jag kan bjuda pa for tillfallet..fler kommer)

for 15 timmar sedan hade jag inte ens en endaste liten aning om att de var pa turne, let alone att de spelade i Singapore ikvall...men ibland gar det fort och e spontant :) biljetter fanns det gott om sa det var inga problem att kopa imorse och sen var det bara att ta sig igenom dagen med ett leende pa lapparna.

hela svenska expateliten i singan var ju dar saklart och jag behovde inte kanna mig som ett huvud langre an alla andra :P

De spelade bara grymma hits, och alla - var nog inte en endaste lat jag saknade och det var heller ingen vi inte kunde texten till :D trodde nog aldrig att jag skulle fa se Roxette pa riktigt och hade definitivt aldrig forvantat mig att fa gora det i Singapore. Riktigt grym konsert - five stars helt klart!!!

inatt kommer jag sova gott, utan problem.

sov sott all barn.

I'm back

to awesome igen!! :) efter min vecka med alltfor mycket kanslostormar, motivations, inspirations och sjalvfortroendedipp e jag nu pa topp igen. Det behovdes tva natter med mycket somn...idag pa jobbet kande jag att nu ser jag allt helt klart som jag i fredags inte ens kunde tanka en endaste tanke pa :S sa konstigt det kan vara. nu fick tom lagenheten sig en omgang med dammsugare och golvmopp, en tvattladdning i maskinen samt alla klader i garderoben och inte pa sangen :D YES!

nu ska jag ha en sjukt produktiv vecka, och ska aven forsoka mig pa mer an ett gymbesok den har veckan - jag har blivit alldeles for lat.

nu e det Thastrom och jag. typiskt jag inte far se ngn av hans spelningar i sommar :(

puss o adjo

e de lordan ida?

You can hold on to the past, or you can create your own happiness today. Every day is a new beginning and a new ending.  Embrace it, make the best of it, smile, and keep looking straight ahead.

sant. men ibland sa mycket enklare att leva med det man redan kanner till och kan och nagot som ar sa valkant an att gora nagot helt obekant och nytt, nagot man inte kan nagot om.. dock ar det senare mycket mer spannande saklart, bara tanken har infunnit sig - egentligen borde man (jag) dock sluta tanka sa mycket och bara gora. 

vaknade kl 12 idag och har, trots mina 11 timmar under tacket, varit som en vandrade zombie hela dagen..har alltid en del att ta igen pa helgerna som det verkar - jag klarar mig en manad till sa far jag komma hem sen och ha riktig semester, can't wait!
ikvall har vi sett en underbar film pa bio - This Means War - den var hilarious rekommenderas varmt :D kvallen avslutades nere vid floden pa en skandinavisk bar - den skandinaviska prageln kan val diskuteras men vad kan man forvanta sig nar man e i singan, pa andra sidan jorden.. ;)

godnatt folket. ngn som ska aka vasaloppet imorrn? 
 

TGIF

freeeeedag IGEN? seriously...det hander alldeles for ofta, nastan :)

igar hade jag mitt mote som jag varit sa nervos for i tva veckor :O heeeelt i onodan da det gick alldeles stralande bra, firade med ett gang glas vin pa lokal. maste sluta fa sanna nervosa sammanbrott, borde snart vanja mig tycker jag da detta mote e aterkommande varje manad..

for ovrigt har jag valdigt lite inspiration, motivation och fortroende for mitt projekt for tillfallet - har bara sett till gardagen som malet och inte tankt sa mycket pa vad som hander nu..maste nog reda ut det i helgen och se till att fa ngt gjort nasta vecka.

nasta hemresa e planerad - iaf i hjarnan. SVENSK PASK here I come!! 4-5 veckor kvar beroende pa nar jag kan aka.. kommer bli helt uuuuunderbart! forutsagt att jag kommer med planet vill saga, men Finnair svek inte forra gangen sa tror stenhart pa de aven nu. Langtan e stor nu! 

vad hander pa andra sidan jorden i helgen? btw, ngn som kan svara pa nar det e vardagjamning i ar? ser framemot den - blir bara 6h skillnad och lite enklare att rakna.. Sma saker har i livet som gor en glad och lycklig nufortiden :P

ha en toppenhelg. 

puss 

 








RSS 2.0