juuul

julafton var, trots singaporefirande, helt underbar!

pepparkaksbak, ihopsattande av pepparkakshus (halvklurig uppgift da huset fraktats fran sverige och hade fler delar an forvantat :S), Kalle Anka (tack vare basta Anders) - allt till den underbara smaken av varm glogg med russin :) cognacsgloggen mor och syster skickade satt valdigt fint. detta gjordes tillsammans med tva kara svenska vanner i singan + den enas mor samt en utboling fran belgien :P han hade nog roligast med vara svenska traditioner :D

huset holl i ungefar 1 timme innan ngn smart sjal kom pa den briljanta iden att flytta pa det.

pa kvallen avnjots en utsokt julmiddag med hemgjorda kottbullar, singaporeansk julskinka, rokt och gravad lax med mera - tack alla for en toppendag!!

pics will come

ledig igar, ledig idag - dock tillbringas dagarna pa kontoret, men e ganska skont att kunna ramla in i tolvsnaret efter en valfortjant sovmorgon, i could live like this :)

ikvall blir det ett valbekant besok pa wine connection da basta C fyller ar och finns val inget battre satt att fira an med riktigt smaskigt vin!

dags att packa ihop och traska hemat som det ser ut pa tiden..vad har jag egentligen utrattat idag?

puss o hej leverpastej


dan for dan fore dopparedan

"Supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting"

that's me!!

en dag till julafton..dock har hela jag varit installd pa fredag idag sa blivit superbesviken varje gang jag insett att tusan det e ju bara torsdag. one more day och sen fyradagarshelg :)

julafton e planerad och den kan komma att bli supermysig - trots snobristen.

one more day och ett viktigt mote imorrnkvall, pa jobbet saklart! det sista jag gor innan julhelgen infinner sig. bara halvt nervos..

nu e det carolas julmusik som galler pa spotify och sen har jag fatt lana alla sasonger av sex and the city som kommer plojas igenom under helgen :D

maste sova!




ICA

har en annan betydelse i det har landet an vad det har hemma..har star det for Immigrations and Customs Authority och for ovrigt ligger det in the middle of nowhere och dar har de uppenbarligen aldrig heller sett ickeasiater forut :O

fick brev haromdagen om att tullen omhandertagit ett paket till mig, och jag maste aka dit for en undersokning - av paketet alltsa, inte av mig. de oppnar det namligen inte forran man e narvarande.

jag gjorde allt jag kunde for att halla tararna tillbaka nar vi oppnade paketet, jag och tulltjanstemannen - det gick ju sadar bra kan jag saga ;'( nar han drog mitt kort stod stod jag och snyftade och snorade, dock med ryggen till och nar han kom tillbaka med kortet mumlade han ett merry christmas utan att titta pa mig. haha undrar vad som pagick i hans hjarna da..sen nar jag skulle ga ut hade saklart hela farskocken till tulltjansteman samlats och stirrade pa mig..

andra dagen i rad med paket alltsa :) borjar kanna mig lite bortskamd har och det roliga e att alla verkar veta vad det e som fattas mig har i langtbortistan :-*

av mor med man och syster med sambo fick jag ett gigantiskt paket fyllt med allehanda godsaker och juloverlevnadsgrejer, ar numer stolt agare av julduk, julkulor, en supersot tomtegumma, julservetter samt en massa svenska godsaker :D lussebullarna tyckte dock att jag bodde lite val langt borta insag jag nar jag tankte bjuda pa de efter lunchen idag :(

det blir en jul i ar ocksa..och tom blossaglogg pa fjarde advent! (det var den flaskan tullen reagerat pa..) tva ar med paket utan ett endaste tillslag, har nog haft lite tur kanske.


sotast i stan!



kommer vara godast i stan pa sondag och pa julafton!


heaven e nara :)

godnatt ganget!

skummmt!

hmmm...ingen tidigare kvall ikvall :( darrrn!! dock har jag varit full av energi ikvall sa fatt mycket gjort, och det e saaa underbart nar det e helt tyst och lugnt pa kontoret efter 21 - love it. tror jag eventuellt ska ta o justera mina arbetstider lite..om nagra veckor eller sa - kan komma vid lunch och stanna hela kvallen..mm lovely thought! :D

igar fick jag en superoverraskning, ett paket fran min alskade Martis - paket fullt av alla mina favvisar, helt underbart var det! touch of sweden..och SKUMTOMTAR e ju min favvis i juletid :D MUAAAAAK kara van


godnattis


dod? levande?

Long time no talk – jag maste skarpa mig nu..dock finns det inte riktigt tid for allt :(

Jag har haft underbara elin pa besok I en vecka och vi har hunnit med massvis med skojigheter, hon har nog fatt gora det mesta sjalv da jag slitit for brodfodan men en del bus har vi gjort tillsammans:

- Sovit till halv tre pa en lordag (dar forsvann en av tva helgdagar) nar sov man sa lange senast?
- Wine connection (numer e aven elin stammis dar) detta stalle kan ha att gora med ovan handelse
- TGI Fridays blev vart andra stammisstalle – hamburgare e ju bra gott det
- Skeppet pa toppen av kasinot och 50 vaningarshotellet fick sig ju saklart ett besok
- Strosat (? Strosa skulle inte varit min beskrivning pa vad vi gjorde..) langs med stranden i east coast park..var dock dalig tajming for plane spotting
- Shoppat och tittat pa juldekorerade orchard road
- Saklart druckit en massa vin och haft en massa underbart mysiga samtal

sen har ju coolelin simmat med delfiner ocksa..ingen av oss som bor har kande till att det fanns sanna mysigheter har!! kanske blir det som sista grej nar jag tar farval av landet (staden).

kl e nu halvelva har och jag e precis hemkommen fran jobbet *suck* trana, vad e det? maste forsoka komma igang snart igen - dock ser det inte ut som om jag kommer kunna jobba farre timmar an sahar ngn gang forran i slutet av 2012 :O projektplanen borjar bli mer och mer klar och jag gor nu en massa farliga saker for forsta gangen:
- skickade i fredags ett mail till min chef och hans kollegor pa vara andra regionskontor och berattade vad de ska fa roa sig med i tre veckor (skoj att fa saga till chefen, dock har jag en foraning om att det blir jag som far sta for uppgifterna i AsiaPacific :S)
- idag bjod jag in direktoren for hela divisionen i geneve till ett conference call, hur ofta hander det lixom? (motet gar av stapeln pa fredag, hade kunnat skjuta pa det en vecka till men the sooner the better)

tror dock att i sinom tid kommer jag inte vara nervos for att gora ovanstaende uppgifter langre...men tills dess - ni anar inte vilken angest innan jag tryckt pa SENDknappen ;) tank om ngt stavfel smugit sig in eller att ngt copy paste har blivit helt galet.. ibland e det dumt att analysera for mycket dock..

darrrn, om jag anda slapp gora mitt vanliga jobb ocksa! hur i hela tusan e det tankt att jag ska hinna allt?

fick lara mig ett bra citat forra veckan iaf: "life starts where your comfort zone ends" dock kanner jag mig mer dod an levande for tillfallet!!

nu ska jag rappa ihop det sista av jobbet som blev kvar innan jag gar o lagger mig och tittar pa min favvoserie :)
godnatt


RSS 2.0