dod? levande?

Long time no talk – jag maste skarpa mig nu..dock finns det inte riktigt tid for allt :(

Jag har haft underbara elin pa besok I en vecka och vi har hunnit med massvis med skojigheter, hon har nog fatt gora det mesta sjalv da jag slitit for brodfodan men en del bus har vi gjort tillsammans:

- Sovit till halv tre pa en lordag (dar forsvann en av tva helgdagar) nar sov man sa lange senast?
- Wine connection (numer e aven elin stammis dar) detta stalle kan ha att gora med ovan handelse
- TGI Fridays blev vart andra stammisstalle – hamburgare e ju bra gott det
- Skeppet pa toppen av kasinot och 50 vaningarshotellet fick sig ju saklart ett besok
- Strosat (? Strosa skulle inte varit min beskrivning pa vad vi gjorde..) langs med stranden i east coast park..var dock dalig tajming for plane spotting
- Shoppat och tittat pa juldekorerade orchard road
- Saklart druckit en massa vin och haft en massa underbart mysiga samtal

sen har ju coolelin simmat med delfiner ocksa..ingen av oss som bor har kande till att det fanns sanna mysigheter har!! kanske blir det som sista grej nar jag tar farval av landet (staden).

kl e nu halvelva har och jag e precis hemkommen fran jobbet *suck* trana, vad e det? maste forsoka komma igang snart igen - dock ser det inte ut som om jag kommer kunna jobba farre timmar an sahar ngn gang forran i slutet av 2012 :O projektplanen borjar bli mer och mer klar och jag gor nu en massa farliga saker for forsta gangen:
- skickade i fredags ett mail till min chef och hans kollegor pa vara andra regionskontor och berattade vad de ska fa roa sig med i tre veckor (skoj att fa saga till chefen, dock har jag en foraning om att det blir jag som far sta for uppgifterna i AsiaPacific :S)
- idag bjod jag in direktoren for hela divisionen i geneve till ett conference call, hur ofta hander det lixom? (motet gar av stapeln pa fredag, hade kunnat skjuta pa det en vecka till men the sooner the better)

tror dock att i sinom tid kommer jag inte vara nervos for att gora ovanstaende uppgifter langre...men tills dess - ni anar inte vilken angest innan jag tryckt pa SENDknappen ;) tank om ngt stavfel smugit sig in eller att ngt copy paste har blivit helt galet.. ibland e det dumt att analysera for mycket dock..

darrrn, om jag anda slapp gora mitt vanliga jobb ocksa! hur i hela tusan e det tankt att jag ska hinna allt?

fick lara mig ett bra citat forra veckan iaf: "life starts where your comfort zone ends" dock kanner jag mig mer dod an levande for tillfallet!!

nu ska jag rappa ihop det sista av jobbet som blev kvar innan jag gar o lagger mig och tittar pa min favvoserie :)
godnatt


Kommentarer
Postat av: Elin

åhh som jag saknar dig vännen! Det var verkligen helt underbart att hälsa på dig! Kul att du diggar citatet! Det är värt att leva efter!:) Du är grym tösen! Har börjat avsluta kvällarna med serien jag med! Galet mysigt juh! :) Puss

2011-12-14 @ 11:42:08
URL: http://meontheinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0