mutual/trust funds in my mind

igarkvall hade jag min andra presentation for mina stakeholders i geneve - dodsnervos var jag ju saklart, men det gick bra..battre an vantat. pa satt o vis e det ganska skont att vara pa andra sidan jorden och bara kommunicera pa telefon :P dock e det lite svarare att ha riktiga diskussioner och jag kanner mig verkligen ensam har ;(

hur som helst sa tyckte de nog att det var viktigt vad jag hade att komma med da de vill att nasta presentation ska vara for divisionens vice president - *gulp* (har aldrig ens pratat med snubben..) det e bara tre veckor bort dessutom och jag maste komma upp med ngn sorts strategi tills dess :O jaja, inte sa att jag behover fundera pa vad jag ska gora med tiden de kommande veckorna iaf... :S

ultraintressant amne va? :P hander inte sa mycket annat an jobb i mitt liv for tillfallet sa ni far ta det.

lyssnar pa Suede for tillfallet! grym musik men existerar de nufortiden eller var det bara i ungdomens vackra dagar? tank vad sma problemen var da om man jamfor med de man har idag? dock tyckte man att ens problem pa den tiden var gigantiska och suuuuuperviktiga! man skulle bara vetat da vad man vet nu ;)

nu ska jag ga o lagga mig. blir inget gym imorrn som det ser ut pa tiden, forsokte imorse men gick sadar da jag var stendod nar kl ringde sa det var bara att stalla den 1,5 timme framat i tiden...da dromde jag dock att jag hade en hona som sprang runt i lagenheten, scary

goodnight and goodbye for now

ciaooo


another week

oj, nu e det torsdagkvall igen.. thailand var grymt, ska beratta mer om det nar jag har lite bilder under helgen. superunderbart att fa traffa syster och anton igen :) mycket god thaimat samt skumtomtar bjods det pa!! kanns konstigt att inte ses nu till frukosten varje morgon.. dock e val mitt liv numer tillbaka till det normala - anda dar jag trivs bast, pa kontoret ;)

idag har varit en alldeles awesome dag! varit sjukt effektiv och har hunnit med hur mycket som helst och inte varit trott forran nu nar jag kom hem och satte mig ner..

borjade morgonen med mote med Washington - tidigt som tusan. dock var amnet grymt intressant sa det gjorde inget. 14-19 Februari e det Singapore Airshow har - kommer bli en grym vecka! vi ska vara representerade dar och under veckodagarna ar det for industrifolk fran hela varlden och pa helgen ar det for allmanheten. jag har fatt biljetter till helgen sa om ngn vill komma sa e det bara att saga till. Under veckan ska jag presentera var nya utveckling Checkpoint of the Future pa massan. fatt braka otroligt mycket med min chef for att fa slippa kontoret och tillslut sa han bara att jag gor som jag vill for han ville inte diskutera - haha, det handlar nog mer om att han inte kan saga nej till mig ;) for jag e awesome! (sant har ar mitt humor idag)

gissa vilka som kommer fa se massvis med grymma kort efter den veckan! massomradet e gigantiskt - var prototyp e 7x5 meter och det ser ut som en liten myra nar jag ser overblicken over allt. Utanfor kommer grymma flygplan sta parkerade och jag har forhoppningar om att springa pa en Dreamliner!! :D flyguppvisningar hej har e jag :P

idag iaf var det sa gulligt pa eftermiddagen, jag hade helt plotsligt ett gang missade samtal fran min lillebror :S vi pratar ju ungefar en gang i halvaret - nar jag e hemma o halsar pa. min tanke var att shit, vad har hant? ringer upp och han svarar helt somndrucket och berattar att han dromt om mig och nar han vaknat hade han sett mig framfor sig och sa var han tvungen att ringa. Saaaaa sot!! saknar dig massvis gullet.

take note att jag snart bott har i tva ar - och lillen kommer med fragan under vart samtal: "men e singapore typ som en asiatisk stad eller ar det mer europeiskt?" who can I slap? sanna fragor staller man kanske efter typ tva veckor! :I men han e rar anda

packat upp har jag ocksa gjort ikvall...shit vad mycket jag hunnit med pa bara en timme - i am grym! ska forsoka ha alla dagar pa detta satt :P effektivitet nar den e som bast.

vad hander hemma?



lordagmorgon

sitter nere i lobbyn dar det finns wifi och nordar medan jag vantar pa att de andra luspudlarna ska vakna upp sa vi kan ata frukost. kl e snart 10, sa inte direkt mitt i natten..
funkar inte vidare varst bra att halla mig borta fran jobbet, sover som en kratta och drommer om jobb, saknar det otroligt mycket - pulsen, energin, manniskorna - allt. jag e nog helt enkelt gjord for att jobba, inte for att ha semester..och sarskilt inte mitt uppi den hektiska perioden.
igar var vi pa battur till similan islands med snorkling och diverse andra aktiviteter..massage har jag ocksa fatt - loooovely, blir nog en vanda till innan jag aker tillbaka till min verklighet.
ha en stralande helg alla glada.
puss

seeeeeeemester

duschad - check
packad - check
out of office on - check
rakat benen - check
malat tanaglar - check

aaaawesome! nu e det bara somnen som saknas, ska upp 0545 imorrn...snart sa bar det av till sangs och imorrn far jag traffa lillan igen - kommer bli AAAAAWESOME!


puss o godnatt

yo

"Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step"

passar alldeles perfekt for min situation nu :)

igarkvall sag vi girl with the dragon tattoo - grym var den!!! tycker dock att den svenska lisbeth salander var battre an den har.. men daniel craig gjorde en superinsats och underbart landskap. sen vet jag val inte var efter vagen mellan stockholm och uppsala det finns massvis med fjall :S men for att se den med utlandska kompisar var det dock lite for mycket svenska stereotyper som besannades, typ:

- "someone is shooting his dinner", mina vanner trodde redan att alla i sverige gar omkring med vapen och skjuter allt som ror sig just for att ata det till middag, detta gjorde inte saken battre.

men en sak som e saker - den som tidigare tvivlade pa att man inte gor svenska kvinnor upprorda i onodan, gor det inte langre - dock var det inte manga som tidigare trodde man kunde det heller, efter att ha umgatts med mig i ngt ar :P

for ovrigt kanns det som om jag gar pa ngt uppattjack for tillfallet, sover sex timmar per natt och jobbar som en dare och e inte ens trott :) suuuuper - jag har ju stranden att se framemot dar jag inte ska gora annat an sova i 6 dagar :D

one more day.

puss





15 january 2012

sa i tisdags var det ju dags for det har som maste ske varje ar - min fodelsedag..brukar forsoka glomma den, funkar sadar nar ens vanner e riktiga fodelsedagsfirare ;)

hur som helst hade jag en underbar dag som avslutades med middag och vin pa wine connection med underbara vanner :D



most of my SIN darlings


half swedish crew - awesome! nu e jag inte konstig sjalv..


the girls!

An sa lange har ingen fragat hur gammal jag e och e det ngn som gor det kommer de fa hora 27 - tycker det later lagomt ungt :P

nu e det tva arbetsdagar kvar innan seeeeeeeeeemester :D khao lak i thailand e destinationen - alskade systeryster e dar sa far val passa pa och rymma under chinese new year, annars e val risken stor att aven jag blir kines. 6 dagar blir det dar och kommer bli uuuunderbart, inte haft en endaste ledig dag sen i september och det kanns valdigt valbehovligt - tanker inte lyfta manga fingrar, pa sin hojd for att battra pa solskyddsfaktorn ;)

Aaaaaaaaweseome! btw sa fick jag hora igar ocksa att de hade hittat en supermarket dar som saljer svenskt godis samt en restaurang med bearnaisesas :) Thailand kan man alltid lita pa nar IKEA sviker - skulle kunna doda for en tub kaviar nu...borjade tycka det var gott sen jag flyttade till singan - tror det har ngt att gora med att det man inte kan fa vill man ha :P

nagra timmars jobb nu och sen bio - perfekt avslutning pa helgen. the girl with the dragoon tatoo... review foljer.

adjokens adjooooooooooooo

one more thing, idag kan saga upp mig och sluta precis nar jag varit har i tva ar - och tvaarsklausulen slutar galla.. ngn som tror jag kommer gora det? :S

2012!

Gott Nytt Ar! Hoppas 2012 bringer massa lycka till allihopa.

tittar jag tillbaka pa 2011 var det faktiskt ett sjuhelvetes bra ar, sarskilt om vi ignorerar den har lilla detaljen att jag bor i singapore. hade jag inte bott har hade dock inte mycket av det som hant intraffat...sa kanske bor vara glad for det. Detta ar kommer bli minst lika grymt!! right?

Nyar firades pa basta satt med ett gang jamtlanningar, tack supermycket johan, helena och daniel - epic night!, samt en utlanning. pics will come. dagen borjade pa raffles hotell da turisterna ville prova pa akta singapore sling x 2! :) treratters middag med massa vin och sen fick vi stressa for att hinna ut till baten till tolvslaget. alla indier i stan hade ocksa tankt fira in det nya aret pa sa satt sa det var slightly crowded :O

haromdagen fylle varldens basta lillebror ar :) GRATTIS i efterskott!

vad hander annars? work work work

imorse klev jag upp 0430 och traskade hit ner till kontoret for ett conference call med vart kontor i Bolivia, finns inga tider pa dygnet da vi jobbar samtidigt.. det tog ca 15 min och sen blev det soffan i koket en stund tills jag insag att folk borjade komma till jobbet, da skyndade jag mig till gymmet for att ta en dusch - och nu e jag tillbaka. undrar vem som kommer somna ovaggad inatt? ;)


Raffles hotell verkar insett att de maste fornya sitt sortiment sa numer finns det sex olika Singapore Slings - alla maste testas saklart!


Chinese New Year is coming up, nu blir det Drakens ar - ngt som tydligen e superbra..


Det basta!! supertjusig bild som jag fick fran min lillebror - aaaaaaw, vill vara hemma nu! sa vackert.

dags att jobba pa riktigt.

puss

RSS 2.0