påsknice

nedan far sammanfatta min paskhelg sa far ni avgora om det var bra eller underbart

ursaktar sahar i forhand bildkvaliteten da de ar tagna med mobilkameran..riktiga kort kommer snart da jag far ta del av paparazzis bilder.

SIN-MNL=inge spannande


i Manilla borjar den spannande delen av resan nar vi far boarda detta turbo-propeller plan :P en Bombardier Q300 med flygbolaget Air Phil Express - det har ni hort talats om va? :P

lite intressanta fakta: inga filippinska flygbolag ar tillatna att flyga inom det europeiska luftrummet da de inte uppfyller IATA's sakerhetskrav..



har ser man propellrarna snurra, nastan sa man skulle kunna tro att det gar lite sakta da de tom fastnar pa bild..denna flygning tog val ungefar 40 minuter, ljudet var sa hogt och harligt brummande att jag genast somnade :) kan aven bero pa att klockan var sex pa morgonen och att vi akt fran Singapore 00:15 och anlant till Manilla kl 04:00



The Arrival Hall at Caticlan Airport. det orangea som ligger till vanster ar paraplyer som de gulligt delade ut till alla da det kom nagra regndroppar da vi skulle stiga av.



vart 50-sitsiga plan



baggage belt ;)



Roselyn som tar oss fran Caticlan pa grannon till Boracay - en akta trabat



forsta vackra utsikten till frukosten nar vi anlande till White Beach. klockan ar har runt 8 pa morgonen



stranden e faktiskt vit men det syns inte sa val har da det reflekteras fran solen..



no words..



var man an i varlden vander hittar man saklart en san har :P - bredvid bob marley..*hmm*





shopping och restauranggatan



my all time favourite dish - grilled squid!



och basta Deb med efterratten!!!



pa vag tillbaka fanns denna vag vid incheckningsdisken..



what to say? hemma hade de nog blivit anmalda till ngn myndighet for diskriminering om de tvingat alla passagerare att stalla sig pa vagen :D

sjalvklart maste man dock genast bli pa daligt humor nar man kommer tillbaka till Singapore, forst ar det acklig luft, trots att klockan var tva pa natten och sen maste jag ge taxichaufforen en utskallning som besvaras med tigande tystnad (inte lika kul da..) hade garna direkt vant tillbaka.

nu planerar vi for en eventuell baliresa (enda destinationen dit flygbiljetter finns kvar) till helgen...langhelg you know igen, labourday pa sondag sa da far vi mandagen ledig istallet :)

puss o godnatt

THIS is white!





do I have to say more?

glad påsk igen

ater påskgodis och packar infor avresan till filipinoland :) typ några bikinisar och en sarong plus tandborste lar val vara allt jag behover.

onskar er alla en underbar påskhelg!

på återseende nasta vecka.

ciaoooo

glad påsk!

aaaaaaaaaah, vad glad jag blir ibland - idag har jag fatt inte mindre an tre (3) paket levererade till mig pa jobbet..tva var helt oforvantade medan det tredje var en internetbestallning fran mig sjalv sa den var ganska vantad samt
efterlangtad - i mandags redan..!!



vad fick jag då i de andra två? jo, survival påskkitt till hon som inte får leka med de andra barnen i Jamtland over påskhelgen.

av mor, sota påskdekorationer, påskkort, påskfjadrar i diverse farger som ska anvandas till att dekorera mitt rum med :P, och saklart GODIS, hon kommer ihag att skumtomtar och violgrodor ar mina favvisar och att de finns pa shell i kalarne! mina kollegor fragade varfor vi ater skumtomtar nar det e pask - jaadu, hur forklarar man det utan att låta fullstandigt korkad?? ;)

av far och systeryster fick jag ett gigantiskt påskagg fullt med favvisar aven det, sa sott nar folk verkligen vet vad jag gillar; en flaska chablis, trepack makrill i tomatsas, nyponsoppa, lakerol giants, marabou choklad samt saklart påskskumkycklingar och mina alskade peach godisar. (ni vet de som ar oranga och rosa, typ i form av hjartan)
nog ska jag overleva helgen alltid - typiskt att det e en beachhelg bara sa jag kan ju inte vraka i mig allt pa en gang ;)

det e sa himlans gulligt och det e sa valdigt uppskattat att fa sota saker skickade till sig pa det har viset. sa rart att folk darhemma tanker pa mig i sanna har familjehogtider nar en annan bara far ligga pa stranden och sippa pa paraplydrinkar och storsta problemet kommer vara vilken solskyddsfaktor jag ska anvanda :D

sjalvklart har jag ju forutom ovanstaende godsaker med mig mitt eget survivalkitt till PH ocksa, i form av min kompis Dev - hon heter Deb sa lange man inte fragar vår latinokompis Christian som inte kan skilja pa B och V! kan ni tanka er den gangen jag pratade med honom pa tele och han sa att vi skulle till Vivocity (en galleria nere vid hamnen) - gissa hur lange det tog innan jag forstog var i tusan vi skulle aka..

nu ska har sovas.. TACK alla <3<3<3

påskpussar

internationellt

ikvall har 6 svenska tjejer gjort ett duktigt forsok till att vara internationella :P den sjunde ska namligen ha barn om inte alltfor lange och da dok forslaget om baby shower upp :) detta sa vanliga inslag i alla amerikanska teveserier.

dock hade vi saklart ingen aning om hur man ordnar en baby shower :S


                                            
sahar sag val kvallen ut ungefar, och jag maste saga att trots var okunskap blev det hyffsat bra :P
amatorernas lycka!

nu vantar vi bara allihopa pa bebben som borde dimpa ner om nagra veckor och framat ;) manga frivilliga barnvakter.

Lycka till!!

lazy sunday




vanligaste sattet att spendera en sondag i Singapore, beach club pa sentosa med sol och pool och drinkar :P





en latsasstrand som funkar bra sa langer man inte tittar pa utsikten...som ni saklart inte ser har heller ;)

annars har det varit en hard helg och det ska nastan bli skont att fa aterga till normalt varande i nagra dagar pa jobbet..hard men alldeles superrolig! :) underbara manniskor finns det har. trist att folk lamnar, men det e val sant som e part of ens liv nar man bor pa ett sant har stalle - manniskor kommer och gar.. ;(

fyra dagar kvar till boracay :D brun ska vi bli - tur att jag aker med en halvneger..hmpf, jag far aldrig vara brunast.

puss

april 14 - boored





folk brukar i vanliga fall klaga och saga att jag har hela mitt liv pa jobbet.. idag insag tom jag att det e sant, fast bara idag.

* post-it is da shit
* nagelfilen medtages alltid, ibland far man en halv sekund over eller tittar pa nagon utbildande film :P da kommer den val till pass! :) systeryster brukar aven mala naglarna men det skulle nog vara lite val magstarkt har hos mig da nagellack brukar avge sig en hyffsat stark lukt - eventuellt skulle folk kunna undra huruvida jag jobbar eller inte.. (mitt jobb gors oftast med hjalp av fingrar och tangentbord)
* mobilen - for all social overlevnad, efter flyttandet till det har landet lite mindre an vanligt dock ;)
* snusdosan - botar allman tristess
* chris kamera - for transferering av foregaende helgs festbilder
* forsvarets hudsalva - for miljonte gangen idag
* swedbanks internetdosa - for diverse privatekonomiska goromal
* tuggummi - vid eventuellt kysstillfalle med indiern har bredvid :P
* trisslott - for linlosen vid tillfalle
* tekopp - varmande for frusna fingrar (joda, jag bor i Singapore)
* colaburk med sugror - for stunder nar ogonen borjar falla ihop efter en vecka av for lite somn, sugroret for att gora extra ljud omkring mig nar jag nar slutet ;)
* resten ar val mest bara jobbgrejer - anda tills man tittar under skrivbordet och ser hela mitt skoforrad samt traningsklader som hanger pa tork efter morgonens gymbesok..vissa dagar luktar mitt skrivbord lika illa som indiern har bredvid
* oppnar man nagon av de tva lador jag har equippat mig med finner man diverse andra overlevnadsprylar 
 
det var nog allt


sviken igen..

den har gangen ar det loreal - varfor ska alla tillverkare sluta med sina saker som just jag har hittat som passar mig?  :(

har hittat ett endaste schampoo i det har landet som funkar pa mitt har - ett! och sa ska jag efter att ha tvattat haret med duschcreme i en vecka antligen kopa nytt..tror ni inte de har slutat tillverka mitt knallrosa schampoo!? endaste gangen jag vill aga ngt som e knallrosa far jag inte ;)

*sigh* *sigh*

sitter nu o lyssnar pa sveriges bidrag till eurovision - den e ju sa bra :D kanske enbart eftersom jag slipper hora den fem ganger i timmen hela dagarna pa rix fm :P sen e ju erik sa soot ocksa ju! blir till att ladda ner den :)



ooops

har visst glomt bort att beratta var jag aker om en sadar tio dagar :)

det blir ju en liten langhelg nasta helg sa da passar vi pa att ta pick och pack och dra till los filipinos - Boracay narmare bestamt..pa manga stallen utnamnd till en av varldens vackraste strander :D


typ sahar - funkar alldeles stralande for att battra pa brannan ;)

bidrar med mer bildbevis da jag kommer hem - garanterat da jag tar med mig paparazzi #1

nu slipper jag iaf sitta och tanka pa er darhemma som regnar bort och varken kan aka skoter eller skidor..hihi


godnatt ganget!

vilken lordag

 
- kommer sent att glommas



this is singapore






dagen startades kl 12 med Champagnebrunch med ett gang glada svenskar :) vilka annars kommer pa iden att traffas mitt pa dagen och dricka massvis med alkohol?? :P

underbar mat serverades, massa forratter och huvudratter som avslutades med efterratter - och varje gang du tagit en zipp ur champagneglaset var ngn dar och fyllde pa..farligt!!


dalig man e pa det har med att ta kort glomde jag saklart bort det anda tills maltiden skulle avslutas, som vanligt


iaf baren var goda P

utanfor restaurangen pa hotell Mandarin Oriental. vi sag ju saklart till att de fyllde upp glasen tva minuter i tre sa vi kunde sitta ute och njuta liiiite langre.

da kanske man tanker att nu borde det vara nog och man packar ihop och gar hem. nejda, det vore val fruktansvart dumt. mitt under champagnedrickandet ringde min chef och fragar om jag vill folja med pa Sri Lankisk bal pa kvallen - plikttrogen som jag e sa blev svaret of course. sagt och gjort, hem och svida om till balklanning och forsoka latsas kunna sta stadigt.





Lion's Ball anordnas av Sri Lanka Business Association i Singapore ungefar vart annat ar och tog plats pa novotel's grand ball room. det var cooolt. av min chef att doma sa ar jag val medveten om att de inte ar ett folk som haller tillbaka med alkoholen sa kvallen fortsatte i samma anda. dumt att sluta lixom..det var da jag skulle somnat i safall. En australiensisk stand-up komiker underholl oss i en timme ungefar - vad handlade storre delen av skamten om?? jo, kulturella skillnader i this part of the world saklar :D alltid uppskattat!!

natten blev morgon och hade en skum skohistoria som for mig e oforklarlig som avslutning. kan saga sa mycket som att jag lamnade hemmet med ett par skor och kom tillbaka med tre par..ps jag snodde inga, varav ett par var dyngsura efter ett dopp i poolen (skorna alltsa, inte jag..)

idag mar jag som jag fortjanar med andra ord

*mums*


sista maltiden hemma i kalarne - med mamma o JA. forsta gangen jag lagat (jag o jag gar val att diskutera..) egen planka - blev supersmaskigt. det var harliga tider det! :)

vad hann vi annars med? jo, mammis tappade sina glasogon i ett borrhal pa fisket - resten av dagen agnades at olika smarta och mindre smarta forsok till att fiska upp de :P behover jag saga att vi inte lyckades? ;)



blev en massa harliga skoterturer. har stannar vi pa en liten paus. ps - det e inte jag som kor med Silo, det e mor :P hon tejpar over en kopp over tandningslaset pa skotern for han har redan lyckats boja nyckeln. har ni sett buffen han har pa skallen? ;)

(sjalv tycker jag det finns granser for nar diverse husdjur behover folja med pa allt..) vi ska val vara glada att de inte stoppar ner katten i ladan darbak. daremot har jag varit med om en annan katt som varit pa vinterfiske, i koppel!! :O stackarn..

idag ar det fredag har borta i mitt vanliga liv, hade en otrevlig drom imorse..dromde att det var lordag och att jag fick sova hur lange jag ville :D gissa vad som hande 2 minuter senare? jo, vackarklockan ringde och jag fick gott inse fakta!! :(

ngn som vill beratta ngt spannande om helgen.

puss

..

ett kort ogonblick, nagot helt ovantat sker och plotsligt ar livet for alltid forandrat - for manga.

anda fram till paska

det har med fasta, det trodde jag val aldrig var nagot man holl pa med pa riktigt, utan bara var en sagen som harstammar fran gamla dagar - och for tillfallet ar det val nagot man sager for att fa ata semlor :P

hursomhelst, sen jag kom hit har jag insett att det verkligen ar nagot som man sysslar med. inte singaporeaner den har gangen som gor nagot "tokigt" faktiskt ;) har en van har - hon e fran rumanien och hon e riktigt serios, flera ganger om aret - innan vissa hogtider. typ nu! tycker riktigt synd om henne eftersom i ar det saaaa langt till pask fran nar de startade..jag har dessutom mott en kille pa IATA i geneve som e tysk och aven sysslar med det..

om ni vill veta hur det funkar sa borjar jag med att saga att det e inte som muslimernas fasta under ramadan..pa gott o ont antar jag :)

de har som hogtidsfastar far inte ata nagot som harstammar fran djur; kott, fisk, kyckling, agg, mjolk - men annars far de ata nar som helst och hur mycket som helst, samt dricka vatten som man vill - ingen alkohol dock :O (kanske inte sa svart att vara utan for min kompis som kan sitta med ett halvt glas vin en hel kvall och kanna sig ganska full..)

men tank att leva pa baaara gronsaker i flera manader..skulle for min del vara fruktansvart trist. sen har jag heller inte riktigt fatt koll pa varfor man gor det heller da min van inte ar religios eller sa - ej heller nagot hon vuxit upp med da hennes foraldrar inte sysslar med samma sak.

aja no big deal eftersom det inte kraver ngt av omgivningen, tankte bara dela med mig av upplevelsen.



ciaooooooooooooo






hehe

hahahahahaha, skrattar sa jag nastan trillar av stolen har.

omg - these people..

en av mina kollegor ska ga i pension vid arsskiftet (57 ar gammal) och sa berattade hon att hon har en lght i malaysia som hon hyr ut nu. jag sa till henne att det vore ju toppen att aka dit och fa vila upp sig da nar hon e pensionerad och inte har sa mycket att gora.

svaret: "jovisst, men jag och min man ar ju sa oroliga for var son. vi maste ju se till att han gora frukost till honom varje morgon!"

det var har mitt skratt inte kunde hallas kvar inom mig..tom indiern bredvid mig (som ska valja man at sin dotter) skrattade.

sonen ar lika gammal som mig, dvs 28 bast..

tror jag har sagt det forut: what to say? what to say?


RSS 2.0