skon sondag

idag har jag haft en superharlig dag - det har regnat ute, sa jag har med gott samvete kunnat stanna inomhus :P har blivit valdigt lite arbete..men a andra sidan har jag tagit ett langt bad (forsta gangen i mitt badkar), med en bok som sallskap :) var verkligen superskont!
 
nu har jag precis atit middag, och vantar pa att klockan ska bli atta sa jag far prata med kara Jenny. Jenny fran singan som for tillfallet e i Sverige och pa onsdag aker till Argentina for en sexmanadersvistelse med spanskaplugg o dyl. Supermodig e hon! far se om jag hinner aka och halsa pa..hade varit suuuuper. 
 
igar gjorde jag aven slag i saken och hangde upp lite gardiner i mitt sovrum, nu ser det lite mer hemtrevligt ut darinne. mamma kommer i November, sa kanske maste vanta med gardiner till vardagsrummet tills dess :P 
 
for ovrigt har jag ocksa stadat (eller iaf plockat undan det varsta av sakerna som lag pa golvet), sa nu kan jag tom ga till storre delen fritt genom lght, utan att hoppa over saker. kanner mig riktigt huslig ;) har ocksa gjort lite research for var alpernaresa till vintern. kom dock inte sa langt, men vi e ju installda pa verbier sa kan ju inte vara sa svart lixom.
 
igar agnade jag nagra effektiva timmar at lite shopping, lordagar you know! allt maste goras - en ny hartork inforskaffades, lite bestick, skotillbehor, mat och annat smatt o gott. min hartork e valdigt tjusig, och idag har jag testat den, och den fyllde den funktion den skulle ;)
 
blev en philips saklart..kan ju inte riktigt halla mig ifran det market! och bara sa ni vet - den svarta fargen e matt, inte glansig, vilket gor den toppentjusig
 
en annan intressant sak som jag har agnat helgen at ar att satta in papper i min parm. jag hade en stor hog som har frodats pa golvet har i vardagsrummet sen nagra manader tillbaka, rakningar och annat skit. Jag har kommit fram till att de gillar att skicka papper om allt i det har landet. jag brukar lata alla kuvert ligga ooppnade tills det e dags for det dar utomordentligt trista - rakningsbetalning. I need an assistant!! jag har tusan inte tid for sanna saker, typ betala rakningar, boka resor, planera saker, lasa post etc. for ovrigt kan den ocksa fa ga ut med soporna, tvatta samt handla mat. nagon som kanner sig manad? 
 
ska springa ner och hamta tvatten nu - yeaaaaaaaaj
 
trevlig sondagkvall till alla. det som stor mig mest e att ni sakert har en bra sondagsfilm kl 21.00 pa tv4 att titta pa.. jag har inte ens en tv annu, an mindre kommer jag fa in svenska kanaler nar jag har en tv :(
 
e det ngn som har lust att ge mig ngt tips pa vad som e sevart, bara hojta!
 
puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0