Padang Padang

Nu ar det fredag och jag sitter av min andra och sista dag pa kontoret den har veckan ;) tokbruna kom vi hem fran Bali, hade stralande vader alla dagar - kunde inte bli mer perfekt. shopping, massvis med god mat och massvis med GTisar har vi ocksa hunnit med men det ar med regret i rosten jag sager att det var ganska skont mot slutet faktiskt att veta att vi skulle fa aka tillbaka till Singapore.. (mmm...ni laste ratt!) efter ett gang dagar pa ett stalle dar folket inte forstar engelska borjar humoret och talamodet tryta och jag tanker - vilken tur att det inte var hit jag flyttade!

En dag blev vi utelasta - TWICE!! inga nyckelkort funkade i dorren nar vi kom tillbaka fran frukosten pa morgonen men ngn tog sig in genom balkongen och oppnade. Nar vi gick till stranden hade de en "ingenjor" dar som donade med var dorr sa vi antog att den var fixad nar vi kom hem pa eftermiddagen med ett stort sug efter varsin GT.. icke kunde vi komma in och morgonpersonalen hade heller inte informerat kvallspersonalen om den lilla incidenten sa det tog 1.5 timme, 4 ingenjorer, 5 ovrig hotellpersonal samt en massa ovett fran oss innan de fattade vad som var fel och kunde komma pa en losning. Losningen i det har fallet var att bryta upp balkongdorren - kan tillagga att vi fick byta rum samt blev bjudna pa trerattersmiddag med "vin" - pa var begaran :P

fler historier kommer, maste jobba nu

nedan ar vi iaf pa Padang Padang, tydligen den strand dar Julia Robert's nya film Eat, Pray, Love e inspelad. Filmen ar inforskaffad och vi sag halva igar - ackompanjerat av nagra GT, experimenterade med olika sorters gin tillomed, dock har hon inte tagit sig till stranden annu..





fanns fyra restauranger pa den lilla stranden, enligt mig - ingen enligt Marta! :)


bildbevis, tjejerna ater pa ngt som ser ut sahar.. Hamburgarna var inte de basta - vi fragade vad det var pa varpa den tandlosa karingen svarar: skinka, ost, lok, tomat, gurka, majonnas etc. Later bra tankte vi och bestallde in varsin :S gissa vad det var pa..jo exakt ovan i ett hamburgerbrod - men INGEN hamburgare (ngn hade visst missuppfattat sjalva grejen med hamburgare..tur att hon kunde skara mango iaf)


..och som har ett sant har kok! BRAAAAAAVO (de hade inget val, at eller svalt) :P


ville saga at manniskan som stor min bild att flot se ur perlanne



Padang Padang fran ovan


resans basta bild - nar vi far RIKTIGT vin pa flyget hem. underbara Johanna!

Jobb nu! ligger bara liiiite efter, dumt med semester nar alla andra fortfarande jobbar.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0