Utkast: Mars 2, 2010

nu sitter jag på en smockfull buss ngnstans i urskogen mellan Stockholm och Karlstad, flydde Jämtland igår morse för ett besök i huvudstaden hos vännerna och på IATA kontoret. De kommer snart förstå att de aldrig blir av med mig :P snart får de tillverka en tjänst till mig så jag kan vara där för att jobba och inte för att störa alla som försöker jobba.

Nu har jag suttit bredvid en liten unge som roat mig i en timme - jag har fått höra allt om hennes tre månader PÅ (i) Thailand och Nya Zeeland!! :)

Efter ungen dog datorn och jag fick sällis av en tjock (normal sized) man - sista halvtimmen höll jag på att döda honom, var varmt och trångt och han hade inte vett att flytta på sig!! :O insåg efter att jag hade gett busschauffören en utskällning för att han tänkte ta 30 spänn av mig för att åka några minuter att jag antagligen hade ett litet blodsockerfall och hittade ett gäng riskakor i väskan som snabbt slank ner så jag kunde vara som människa då jag anlände till systeryster!


så här ser jag ut när det e 30 grader kallt ute..allt hår förvandlas till frost och det är inte ens ngn idé att tänka på ngt som helst smink när man sticker ut huvudet utanför dörren.












checka in larven bakom andreas och skotern

I lördags var vi på en trevlig skotertur (kanske för de flesta som slapp bli körd av G (!)) vaknade upp på söndagmorgon med diverse ryggsmärtor... e inte van vid att bli skjutsad. Väl uppe på svartsjöarna med ett gäng svart/gula Skidoos (polarisen var mobbad) frågar vi oss - vem tog med ved?? visar sig att ingen tog med sig ved - så då var det bara till att traska ut i skogen och hugga egen (märk väl - vi hade EN KNIV) Jag och lillan stog för granris till sittplatserna. Grabbarna fick vara vedhämtare. Ganska tacksamt att åka till stugorna runt omkring och råna de lager de hade på altanerna :P

När elden var i ordning och gallret var lånat från ytterligare en stuga var det bara att sätta igång...det var diverse korvar, kassler, mashmallows, nyponsoppa, oboy med vispgrädde (väldigt naturaktigt att ta fram en sprutgräddeflaska ur ryggan ute på sjöen) och sista men inte minst - Hemgjorda Kolbullar med lingonsylt! Jag är inte direkt ngt fan av dessa jämtländska tingest men tro't eller ej, jag smakade och det gick ner. :D den söta larven stötte vi på parkerad alldeles vid medvinden...undrar vem som ledsnade när han blev omkörd av skridsko- och gångtrafikanter?? ;)

Nu har vi precis ätit ihjäl oss igen, för andra gången idag!! Varför lär jag mig aldrig att sluta i tid?? :O

Åter till socialiserandet.

Take care

Kiss,
L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0