sick

Det här landet har verkligen en sjukt hög sjukfrånvaro...det är något jag skulle vilja se statistik på! Och de går till doktorn för minsta lilla. En annan har fått lära sig att man härdar ut och mår man dåligt så går det bra att ta en alvedon eller två till natten. Doktorn? pyttsan, ja - då skulle man juh vara tvungen att vänta i 3 veckor på en tid först och främst. Nä och så svårt är det juh inte att självbota vardagliga problem.

en av mina kollegor åt något olämpligt på lördagen, spyr på kvällen, sover sig genom natten och mår allmänt bra på söndagen, måndagen sjukanmäler hon sig och går till doktorn (hallå, det har juh redan gått över) hon får några tabletter som hon käkar och är sedan arbetsför först på tisdagen..

Jag tyckte att det var hög sjukfrånvaro i Madrid, men det har slår alla rekord.

Tacka vetja karensdagen..ingen som e hemma i onödan då inte. Och det här med att man ska gå till doktorn för minsta lilla nageltrång verkar juh vara en vana som finns överallt. Inte konstigt att kulturberikarna som bor i Sverige kräver läkarbesök i tid och otid.

___________________________________________________________________

"you know you are from Sweden when you would never even think about falling sick on an evening or during the weekend since you know there are no doctors around anyway" 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0