Break

ikvall har jag och Spotify en paus fran mitt liv...behövs efter de senaste veckornas krävande aktiviteter och socialiserande engagemang. Tärande att ligga på topp hela tiden!!! But what to do?

imorse anlände jag allra forst till kontoret och möttes av låsta dörrar :O vissa brukar annars vara där 0730, men av ngn anledning var visst mas o menos alla ute igar, bara jag som blir pigg på morgonen av att ha druckit en del vin och sovit alldeles för fa timmar tydligen. Vissa behagade dyka upp vid 1030 och produktiviteten har nog inte riktigt varit på topp under dagen. tack än än gång till vår vending machine full med iskalla refrescos :)

catchat up med veckans avsnitt av den grymma serien andra avenyn har jag iaf lyckats med ikväll :P tack svt play.

eventuellt har jag fått lön idag också, inte riktigt fått klart för mig när den utbetalas, och e alldeles för trött för att orka kolla....blir morgonens mission! lite handling står ocksa på schemat tror jag bestämt, det enda jag hade i kylen efter middagen var visst en liter sojamjölk och en flaska vin! Kommer tyvärr inte så långt på det.

mina vänner därhemma: det e superkul här, men saknar er allt ändå!! <3

Besos, som man säger till höger och vänster här

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja, nåt speciellt hände, vi kan ta det över msn ;) haha, men Lina, PS=photoshop ;) fast man kanske även kan förkorta tvspel så :-D nu orkar jag inte läsa hela ditt inlägg, kollar i mobilen nu då jag hurttar till jobbet. Pussokram!

2009-09-26 @ 08:14:54
URL: http://virred.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0