home sweet home

startade morgonen i MAD, nu sitter man hemma i soffan med vännerna och ett glas vin! kampar dock fortfarande med mitt forsta glas efter 4 timmar. ar inte riktigt 100, inte ens 40 annu!

ojojoj, vissa skillnader mellan espana och sverige e så slående och de framträder tydligt redan på första träffen!! :)

första målet på arlanda var pressbyran och en apotekarnes Julmust :D sen hans även ett besök på underbara apoteket med. miss it a lot :P

tänk er sen att skrida genom arlanda terminal fem, genom skycity och vidare ut i terminal fyra en lördagseftermiddag. det är fullt med julgranar och julpynt och lampor. snon stralar på marken. (fick halla tillbaka en tår när planet tog mark) en lordagseftermiddag efter att flygen slutat gatt, utan en endaste manniska nastan.. det e inte latt att hitta tysta och folktomma stallen i spanien, eller där folk sitter och samtalar i VANLIG samtalsnivå! :) det var en underbar känsla att vara HEMMA igen.

forutom julmust har jag även fått keso, filmjölk, ramlösa mango och Blossa Glögg Clementin :D njuter i fulla muggar...imorrn ska jag ut och kika hur min lägenhet mår, och framförallt - hämta kläder så jag kan gå ut och njuta av SNÖN!!


4 kg extra i incheckat bagage vs 4 kg extra i handbagaget

what´s the difference?  tyckte jag, incheckningsdisken tyckte det var mycket bättre att jag bar sakerna in och ut ur planet istället för att de åkte i min väska! :/  regler regler regler (vissa kan man juh ifragasätta)

back to socialiseringen

un abrazo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0